Vader schrijft brief aan dochter met het syndroom van Down op haar huwelijk: “Je bent prachtig"

Janine image
door Janine

04 Februari 2023

Vader schrijft brief aan dochter met het syndroom van Down op haar huwelijk: “Je bent prachtig"
Advertisement

De meeste vaders ervaren verschillende emoties als ze hun dochter naar het altaar begeleiden: een mix van vreugde, trots, maar ook een beetje nostalgie om "hun kleine meid" te zien opgroeien en haar zo mooi en stralend in een witte jurk te zien, klaar om een ​​nieuw leven en een gezin te stichten met de liefde van haar leven aan haar zijde.

Voor Paul Daugherty, een sportverslaggever uit Cincinnati, Ohio, VS, waren deze gevoelens bijzonder sterk. Zijn dochter, Jillian, heeft het syndroom van Down. Toen ze trouwde met haar vriend, Ryan Mavriplis, besloot Paul zijn dochter een brief te schrijven.

via Abc7news

Advertisement

Here is a note sent to Jillian and me, after we spoke over the weekend at the Techniques For Success conference in...

Pubblicato da Paul Daugherty su Lunedì 14 novembre 2016

"Het is je trouwdag. Over twee uur maak je de wandeling van je leven, een wandeling die des te gedenkwaardiger wordt door wat je hebt bereikt in de aanloop naar deze dag. Ik weet niet hoe groot de kans is dat een vrouw geboren met het syndroom van Down, trouwt met de liefde van haar leven. Ik weet alleen dat het jou gelukt is”, luidt de ontroerende brief van Paul.

De vader zei dat hij Jillians echtgenoot Ryan 10 jaar geleden ontmoette toen hij naar hun ouderlijk huis kwam om haar te vergezellen naar het bal. "Al mijn angst dat je leven onvolledig was, verdween", legde hij uit, verwijzend naar dat moment. De relatie die Jillian met Ryan heeft, benadrukte Paul, is "volkomen natuurlijk, niet gefilterd door agenda's of trucs. Ze leven hun liefde elke dag".

Advertisement

RESPECT IS THE 'R' WORD www.uncomplicated.life Having a child born with Down syndrome is an education in about a...

Pubblicato da Paul Daugherty su Venerdì 24 luglio 2015

Toen Jillian werd geboren, ontving Paul een reeks folders die hem waarschuwden voor alle beperkingen die een kind met het syndroom van Down zou kunnen tegenkomen. Gelukkig heeft de jonge bruid een reeks buitengewone successen geboekt: op zichzelf wonen, afstuderen, een baan en trouwen. Paul was alleen bang dat ze de ware liefde niet zou vinden, maar toen hij Ryan ontmoette, wist hij dat hij gerust kon zijn: "Hij is de perfecte heer. Ryan waardeert onze dochter en behandelt haar als een prinses. Wat kunnen we nog meer vragen aan een schoonzoon?”, merkte hij op.

De man beëindigde zijn brief op een heel tedere manier: "Mijn kleine meid, helemaal in het wit gekleed, stapt over de drempel van alweer een overwonnen droom. Ik ben ademloos en sprakeloos, volledig ondergedompeld in het moment. ‘Je bent prachtig’ is het mooiste wat ik kan zeggen."

Het enige wat we hoeven te doen is dit verliefde stel een goed leven toe te wensen.

Advertisement