Stel geneest samen na een behandeling voor hetzelfde type tumor

Janine image
door Janine

13 Januari 2023

Stel geneest samen na een behandeling voor hetzelfde type tumor
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde blind is en dat het zelfs op de moeilijkste momenten van je leven op je deur kan kloppen: wanneer dit gebeurt, wordt het de "motor" die helpt om tegenspoed te overwinnen en het steunpunt om je geluk weer op te bouwen met de steun van de geliefde. Een extreem voorbeeld van de kracht van liefde en het lot van zielsverwanten is het verhaal van Rodrigo Lima, 23, en Synndy Ferreira, 22, twee Braziliaanse jongeren die samen een zeer moeilijke reis moesten maken die - ondanks vele tegenslagen - hen meer samenbracht dan ooit.

via DailyMail

Advertisement

6 anos ao teu lado ❤️

Pubblicato da Rodrigo Costa su Domenica 17 luglio 2022

In Belém, een stad in Brazilië, ontdekten de twee de diagnose van hetzelfde type tumor, het Hodgkin lymfoom, maar in verschillende delen van het lichaam: hij in het been en zij in de nek. Dus besloten ze samen chemotherapie te ondergaan. Het paar ontmoette elkaar jaren voordat de ziekte werd ontdekt, maar gingen samenwonen op hetzelfde moment dat de diagnose werd gesteld: "Toen mensen ons zagen, dachten ze dat we elkaar in het ziekenhuis hadden ontmoet. Maar we hadden al ee relatie”, vertelde Synndy. Ze vochten niet alleen samen tegen de ziekte, maar studeerden ook samen voor de universiteit en het toelatingsexamen voor de burgerdienst. Ze maken nu deel uit van de Braziliaanse politie.

"Nu we de ziekte hebben overwonnen, is ons doel om te trouwen en kinderen te krijgen, aangezien we zoveel dingen hebben overwonnen", zei de man. "Ik grap met haar dat we geboren zijn om samen te zijn. Onze wegen kruisen elkaar altijd; we waren collega's, we werden vrienden, daarna kregen we een relatie. De diagnose, behandeling en nu het herstel. Als dit niet het lot is!", voegde hij eraan toe.

Advertisement

Om het langverwachte herstel te vieren, hebben ze samen de "Victory Bell" in het Octávio Lobo Cancer Hospital geluid, dat op de gezondheidsafdeling wordt gebruikt om "de nieuwe levensfase te markeren" voor patiënten.

Het stel werd bij het ontslag in de gangen van het ziekenhuis toegejuicht. "Ik herinner me dat ze werden behandeld en gecontroleerd - het was verbazingwekkend hoe ze elkaar steunden. Hun verhaal is geweldig en we kunnen niet anders dan vandaag overlopen van vreugde voor hun herstel”, zei Elizabeth Cabeça, assistent in de ziekenhuis.

We wensen dit paar veel geluk voor een voorspoedige toekomst!

Advertisement