Ze viert haar 60-jarig huwelijk in haar originele jurk: “Ze is nog altijd mooi"

Janine

26 December 2022

Ze viert haar 60-jarig huwelijk in haar originele jurk: “Ze is nog altijd mooi
Advertisement

Wat betekent de trouwjurk voor een vrouw? Iedereen zal deze vraag beantwoorden op basis van haar gevoeligheid, ervaring en band met dit object. Wat zeker is, is dat het kiezen van de juiste, het dragen en vullen met herinneringen geen banale zaak is en om deze reden wordt het een van de dingen waar je het meest om geeft.

Na verloop van tijd kunnen sommige vrouwen het echter op zolder vergeten of het kan om verschillende redenen verloren gaan, maar er zijn er ook die erin slagen het vele jaren te bewaren en af ​​​​en toe weer voor de dag te halen om het te bekijken. Wat gebeurde met de vrouw waarover we je willen vertellen.

via AliRenae/Twitter

Advertisement

65 years ago. 💗

Pubblicato da Amy Goedde Scheller su Mercoledì 11 maggio 2022

Er zijn mensen die na vele jaren niet meer weten waar de trouwjurk is, misschien is hij verkocht, geërfd door een dochter of een kleindochter. Maar er zijn er ook die erin slagen om het perfect te bewaren en het zelfs nog eens te dragen voor een jubileum. Dit is wat er gebeurde met Janith Goedde, 80 jaar, die bekend werd op internet door een anekdote betreft haar trouwjurk.

Om het 60e huwelijksjaar met haar geliefde te vieren, besloot de vrouw om de jurk die een van de mooiste dagen van haar leven symboliseert, uit de kast te halen en opnieuw te dragen voor de grote gelegenheid. Niet iedereen slaagt erin om zoveel levensjaren samen door te brengen en het is mooi om te bedenken dat je het op een speciale manier kunt vieren en omringd door de genegenheid van dierbaren. Natuurlijk was het kledingstuk niet meer zo perfect als op 11 mei 1957, toen de 20-jarige Janith en de 24-jarige Joe eeuwige liefde zwoeren in Haubstadt, in Indiana, maar de emotie was net zo sterk.

De vrouw bekende dat ze niets speciaals had gedaan om het te bewaren: een plastic zak en misschien veel liefde was voldoende om het intact te laten, zowel qua stof als qua kleur. Een prachtige jurk die de vrouw $69,95 kostte en haar en haar geliefde het geluk van die momenten deed herbeleven. “Ze is nog steeds mooi" - merkte Joe op terwijl hij naar zijn vrouw keek, gehuld in de witte jurk. We kunnen het alleen maar met hem eens zijn, als je deze stralende vrouw ziet.

We bedanken ze voor het delen van zo'n belangrijk moment en om ons te laten dromen. We hopen met heel ons hart dat hun liefde nog veel langer mag duren en dat ze nog veel jubilea samen mogen vieren.

Advertisement