Op 70-jarige leeftijd ontmoeten ze elkaar in de gangpaden van de supermarkt en worden verliefd: "we zijn daar getrouwd" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

08 December 2022

Op 70-jarige leeftijd ontmoeten ze elkaar in de gangpaden van de supermarkt en worden verliefd: "we zijn daar getrouwd" (+VIDEO)
Advertisement

De liefde komt wanneer het niet wordt verwacht, wanneer je niet verlangt naar iemand aan je zijde, maar het is een gevoel dat altijd weet te verrassen. Dit is een van de grootste kwaliteiten van de motor die de wereld beweegt. In feite weet de liefde mensen te verbazen en kan het de loop van hun leven in zeer korte tijd veranderen.

De twee hoofdrolspelers van dit verhaal weten er alles van, twee bejaarde mensen die nooit hadden verwacht op hun leeftijd weer verliefd te kunnen worden en die daarentegen moesten toegeven aan de kracht van dit gevoel.

via Daily Mail

Advertisement
FOX 10 Phoenix/Youtube Screenshot

FOX 10 Phoenix/Youtube Screenshot

Brenda Williams en Dennis Delgado, respectievelijk 72 en 78 jaar oud, wonen in Arizona, Verenigde Staten, en ontmoetten elkaar toevallig in de gangpaden van de supermarkt. Op een gewone dag tijdens de pandemie waren deze vrouw en man zoals gewoonlijk boodschappen aan het doen toen ze elkaar tegen het lijf liepen bij het kiezen van producten om in hun winkelwagentje te doen.

De twee begonnen, volgens wat ze vertelden, te praten en namen na een half uur afscheid door hun telefoonnummers uit te wisselen en in het diepst van hun hart te beseffen dat ze voorbestemd waren om de rest van hun leven samen door te brengen. Een paar dagen nadat ze elkaar hadden ontmoet, belden de twee elkaar op en maakten een afspraak in een plaatselijke kerk. Ze hadden allebei hun partner verloren en misschien bracht het delen van het verlies hen dichter bij elkaar en zorgde het ervoor dat ze een diepe band smeedden die in korte tijd veranderde in iets anders.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Slechts 9 maanden nadat ze elkaar in de supermarkt hadden ontmoet, besloot Dennis dat Brenda zijn vrouw moest worden en vroeg hij haar ten huwelijk. Zij, die dezelfde vervoering voelde voor haar nieuwe partner, accepteerde meteen. Maar het meest "extravagante" moest nog komen.

De twee dachten in onderling overleg na over de locatie voor de bruiloft en besloten dat ze geen andere plaats konden kiezen dan het gangpad van de supermarkt waar ze elkaar hadden ontmoet. Dus regelden ze alles. Begeleid door de huwelijksmars die weerklonk in de luidsprekers van de winkel en omringd door de genegenheid van vrienden en familieleden, zwoeren ze elkaar eeuwige liefde.

Een ontroerend, emotioneel, romantisch verhaal dat ons doet wegdromen en ons leert dat verliefd worden en je leven delen met een ander de mooiste dingen zijn die kunnen gebeuren. Vind je ook niet?

Advertisement