Hij verrast zijn vrouw door na maanden van elkaar gescheiden te zijn in hetzelfde verpleeghuis te gaan wonen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

01 Februari 2023

Hij verrast zijn vrouw door na maanden van elkaar gescheiden te zijn in hetzelfde verpleeghuis te gaan wonen (+VIDEO)
Advertisement

Weinig mensen kunnen beweren een zielsverwant te hebben ontmoet, maar wanneer dit gebeurt, zijn de twee geliefden zich meer dan bewust van hoeveel geluk ze hebben gehad. Als ze ouder worden, kunnen deze onverwoestbare koppels zich hun leven zonder hun partner niet meer voorstellen.

Een voorbeeld van deze onlosmakelijke band zijn Gordon en Mary Davis, twee echtgenoten die 68 jaar getrouwd waren en een paar maanden gescheiden moesten leven: het moment van hun hereniging werd vereeuwigd in een heel lief filmpje dat aantoont dat ware liefde nog steeds bestaat.

via DailyMail

Advertisement

Our lovely Mary has had a real surprise today... her beloved husband Gordon has come to live here at Baily House with...

Pubblicato da Baily House Care Home su Lunedì 12 aprile 2021

Na bijna zeventig jaar huwelijk moest Gordon de echtelijke woning verlaten om naar een verpleeghuis te gaan. Mary daarentegen bleef thuis.

Kort daarna werd ook zij echter overgebracht naar een verpleeghuis. Helaas niet in dezelfde waar haar geliefde Gordon was. Hierdoor hebben de twee elkaar maanden niet kunnen zien, ook al verlangden ze er allebei naar om weer "alle dagen van hun leven" samen zijn.

Advertisement

Hun kinderen wisten heel goed hoe Gordon en Mary elkaar misten en dus, zodra de instelling een plaats vrij had, bood het verzorgingshuis Baily House in Mansfield, Engeland, waar Mary verbleef, Gordon een overplaatsing aan, zodat hij weer bij zijn vrouw kon zijn.

De verpleegkundigen wilden de lieve Mary verrassen, aangezien ze het altijd over haar geliefde Gordon had: ze vroegen de bejaarde echtgenoot daarom niets tegen zijn vrouw te zeggen tot de dag van de overplaatsing en Gordon accepteerde dat graag. Hij kon niet wachten om haar een verrassing te geven die zijn liefde waard was.

Our lovely Mary has had a real surprise today... her beloved husband Gordon has come to live here at Baily House with her, after not seeing each other for several months, it was certainly a very emotional reunion. Mary can now join Gordon as he isolates in his new room 💚

Pubblicato da Baily House Care Home su Lunedì 12 aprile 2021

Op de dag van de verhuizing bedacht het gezondheidspersoneel om de ontroerende ontmoeting vast te leggen in een video. In de beelden is te zien hoe Gordon zijn wandelstok neergooit om naar zijn vrouw te rennen, terwijl Mary haar rollator achterlaat om zichzelf in de armen van haar man te werpen. De twee omhelsden elkaar teder en bezegelden de hereniging met een kus.

De scène bracht al het personeel van het verpleeghuis in vervoering en de video ging de sociale netwerken rond en ontroerde duizenden gebruikers die het oudere paar feliciteerden dat nog altijd zo verliefd is.

Advertisement