Ze gaf haar grootmoeder een huis: ze beloofde het haar toen ze 8 was (+VIDEO)

Janine image
door Janine

23 Februari 2023

Ze gaf haar grootmoeder een huis: ze beloofde het haar toen ze 8 was (+VIDEO)
Advertisement

Wie is er belangrijker dan een ouder? Sommigen zeggen misschien niemand, maar velen zullen het eens zijn met het idee dat, na een moeder en een vader, de mensen waar je in het leven gewoon niet zonder kunt, de grootouders zijn. Uniek, onnavolgbaar en onvervangbaar, zijn deze laatste rotsen waarop een jongen of meisje altijd kan vertrouwen en die er alles aan zal doen om de kleintjes gelukkig te maken, ook als ze groot zijn.

Een soortgelijke band is degene die de hoofdrolspeelster van dit verhaal heeft met haar geliefde grootmoeder, en die haar ertoe bracht iets speciaals voor haar te doen.

via Janita Badon/Facebook

Advertisement

Janita Badon is een jonge Amerikaanse vrouw die in Salt Lake City, in de Verenigde Staten woont, die het web heeft ontroerd met een heel speciale verrassing georganiseerd voor haar 83-jarige grootmoeder Irma Badon. Kleindochter en grootmoeder zijn altijd heel hecht geweest en hebben hun relatie door de jaren heen sterk weten te houden. Om haar te bedanken voor de nabijheid, de mooie momenten die ze samen hebben doorgebracht en gewoon voor haar aanwezigheid, heeft deze kleindochter er alles aan gedaan om een ​​belofte na te komen.

Op slechts 8-jarige leeftijd, in een periode van haar leven waarin ze zich niet eens kon voorstellen hoe haar toekomst eruit zou zien, beloofde de kleine Janita haar grootmoeder dat ze haar op een dag het huis van haar dromen zou geven. Oma Irma was in de loop der jaren de belofte van het meisje misschien vergeten, maar deze laatste niet en dankzij veel inzet en wilskracht slaagde ze in haar opzet.

Advertisement
Janita Badon/Facebook

Janita Badon/Facebook

In een ontroerende video die op sociale media is geplaatst, is te zien op welk moment Janita haar grootmoeder vergezelt naar haar geschenk. Op de beelden horen we de oude vrouw, ondersteund door de jonge vrouw, vragen waarom ze haar het geschenk niet mee naar huis heeft genomen, maar zij de deur uit moest om het te krijgen. De jonge vrouw probeert een verklaring te geven zonder de verrassing te verpesten. Na een paar stappen en in de buurt van het huis, onthult het meisje het geheim en vertelt haar grootmoeder dat ze haar daarheen heeft gebracht omdat het huis zelf het geschenk was.

Vreugde, ongeloof, verrassing: een mix van emoties overspoelde de vrouw en bezorgde haar een van de mooiste en meest onvergetelijke momenten van haar leven. Een huis binnengaan met een rode strik op de deur, weten dat het van jou is en zien dat een speciaal persoon een belofte is nagekomen die op 8-jarige leeftijd is gedaan, kan alleen maar een uniek en ontroerend moment zijn. Wat de talrijke gebruikers die zich bewust werden van het verhaal zeker dachten.

Pubblicato da Janita Badon su Lunedì 27 dicembre 2021

Velen besloten een bericht achter te laten om Janita te feliciteren en haar en haar oma Irma een mooie toekomst samen te wensen.

Laten we hopen dat het echt zo mag zijn en dat ze nog veel tijd samen kunnen doorbrengen binnen die bijzondere muren.

Advertisement