Dankzij een stoffen riem kan deze opa voor het eerst in 8 jaar zijn kleinkinderen knuffelen

Janine image
door Janine

16 April 2022

Dankzij een stoffen riem kan deze opa voor het eerst in 8 jaar zijn kleinkinderen knuffelen
Advertisement

Iedereen kan in het leven met een probleem worden geconfronteerd. Klein of groot, je moet altijd sterk zijn en het zo goed mogelijk onder ogen zien. Negativiteit onderdrukken is nooit een goede oplossing, we kunnen beter onze kiezen op elkaar houden en door gaan.

De tijd zal vroeg of laat een manier vinden om onze inspanningen terug te betalen. Net zoals Kevin overkwam. Laten we samen het ontroerende verhaal ontdekken.

via TVH 11

Advertisement
emilycisco1/TikTok

emilycisco1/TikTok

Kevin Eubanks is een man uit Jonesboro, in Arkansas. Helaas kreeg hij acht jaar geleden een beroerte waardoor hij blijvende problemen kreeg. Zijn linkerarm kreeg nooit de kracht terug die hij nodig had om zelfs de eenvoudigste taken uit te voeren. Een voorbeeld? Zijn twee geliefde kleinkinderen knuffelen. In al die tijd had Kevin nooit een van de normaalste dingen kunnen doen die een opa kan doen. Hij zag zijn kleinkinderen vaak, maar hij had nooit de kans om ze stevig tegen zich aan te houden.

Gelukkig is Emily, zijn dochter, professor aan de Arkansas State University en werkt ze met een groep studenten die bezig zijn met ergotherapie. Dus besloot ze de situatie van haar vader te gebruiken door een uitdaging aan haar studenten te lanceren. Ze vertelde hen over Kevins verhaal en vroeg hen een ​​oplossing te vinden om hem te helpen.

Advertisement
emilycisco1/TikTok

emilycisco1/TikTok

De ideeën lieten niet lang op zich wachten en de jongeren creëerden een systeem genaamd The Hugger. Het is een simpele stoffen band. Door de band op de zwakkere arm te plaatsen, is het mogelijk om deze te bewegen en omhoog te trekken dankzij een trekkoord en gebruik makend van de kracht van de sterkere arm. Aangezien het allemaal begon met de man, vonden zowel Emily als haar team, dat het Kevin zou zijn om het voor de eerste keer te testen. Dus nam zijn dochter The Hugger mee naar huis en legde haar vader uit hoe hij het moest gebruiken.

Ze legde vervolgens alles in een video vast en gaf zo veel internetgebruikers de kans om getuige te zijn van een beslist ontroerend moment. Kevin deed de band om zijn linkerarm, de zwakke, trok er met zijn rechterhand aan en trok hem strak om zijn kleinzoon. Kevin barstte kort daarna in tranen uit.

"Ik waardeer echt wat je voor me hebt gedaan. - zei Kevin - Ik wil mijn kleinkinderen al jaren knuffelen en je hebt mijn droom waar gemaakt. Bedankt."

Emily's studenten hadden een heel eenvoudig maar effectief voorwerp gemaakt. Om deze reden besloten ze om door te gaan met de experimenten en er alles aan te doen om het te verfijnen en beschikbaar te maken voor aankoop. Met HugAgain - dit is de huidige naam - zouden andere mensen een droom kunnen laten uitkomen.

Dankzij de inzet van Emily en haar groep die ons eraan herinneren dat er maar heel weinig nodig is om iemand gelukkig te maken.

Advertisement