Meisje heeft weinig geld om speelgoed te kopen: een onbekende verrast haar

Janine

10 Januari 2023

Meisje heeft weinig geld om speelgoed te kopen: een onbekende verrast haar
Advertisement

Het leven is iets geweldigs, we weten het goed, omdat het ons voor mooie momenten plaatst en andere wat minder, maar het weet ons altijd te verbazen en sprakeloos te maken wanneer we het het minst verwachten. Precies in een vergelijkbare situatie bevonden de moeder en dochter zich die in het middelpunt van deze gebeurtenis bevonden.

Op weg naar huis stopten de twee bij een speelgoedwinkel en kregen onverwachts een prachtig cadeau. Niet alleen iets materieels, maar vooral een vreugde voor de ziel. Laten we eens kijken.

via Caitlin Foster/Facebook

Advertisement

Caitlin Foster is een jonge moeder uit Noord-Ierland die samen met haar kleine Lacey het middelpunt is geweest van een ontroerend verhaal. Volgens de vrouw hadden de twee net het huis van hun grootmoeder verlaten nadat ze enige tijd in haar gezelschap hadden doorgebracht, toen ze stopten bij een speelgoedwinkel. Caitlins moeder en oma van haar dochter hadden laatstgenoemde ongeveer 10 pond gegeven waarmee ze kon kopen wat ze maar wilde.

Toen ze de winkel niet ver van het huis binnenkwamen, vertelde deze vrouw haar kleine meid dat ze kon kiezen wat ze wilde, op voorwaarde dat de uitgave niet meer zou zijn dan het bedrag dat ze had gekregen. Helaas, omdat het niet veel was, moest Lacey elke keer dat ze naar wat speelgoed wees, nee zeggen, totdat er iets heel moois gebeurde.

Terwijl ze door de gangpaden liepen, werden moeder en dochter aangesproken door 3 winkelbedienden. "Ze kwamen naar ons toe en vroegen of ze mijn dochter een cadeaubon konden geven", zei de vrouw. Blijkbaar kwam een ​​volslagen vreemde enige tijd voor hen de winkel binnen en kocht een waardebon, waarbij ze het personeel smeekte om deze te geven aan het eerste kind dat de winkel binnenkwam. En de gelukkige was Lacey.

Omdat ze de identiteit van die vriendelijke vrouw niet kenden, konden de medewerkers Caitlin geen specifieke informatie geven, maar alleen het briefje dat de onbekende vrouw had achtergelaten en waarin stond dat de bon ter nagedachtenis aan haar overleden dochter was. Precies die dag zou haar dochter 4 jaar zijn geworden, maar ze was er niet meer en ze wilde dat vieren door een ander kind blij te maken. Daarom ging ze de winkel binnen, kocht de cadeaubon van £50 en liet die achter als cadeau voor de eerste persoon die binnenkwam.

Advertisement

Omdat ze haar niet persoonlijk kon bedanken, besloot deze moeder zowel de foto van haar dochter met het gekochte speelgoed dankzij het vriendelijke gebaar als die van het briefje op Facebook te plaatsen. "Ik ben erg geëmotioneerd - schrijft Caitlin - Het enige wat ik kan zeggen is, wie je ook bent, als je dit ziet en herkent, weet dan dat je mijn kleine meid gelukkig hebt gemaakt en daar wil ik je voor bedanken". Woorden vol dankbaarheid voor iets bijzonders waarvoor ook de winkelmedewerkers ontroerd waren.

Hoewel de situatie erg verdrietig was - de vrouw had tenslotte haar dochter verloren - was dit gebaar heel belangrijk en gaf de kleine Lacey een extra glimlach. Laten we hopen dat de vriendelijke onbekende de gelegenheid heeft gehad om haar te zien en, al is het maar voor even, een beetje vreugde te voelen.

Advertisement