Baby komt ter wereld en heeft al twee tandjes: “we waren sprakeloos”

Janine image
door Janine

12 Januari 2023

Baby komt ter wereld en heeft al twee tandjes: “we waren sprakeloos”
Advertisement

Ieder van ons is anders dan de anderen en heeft van jongs af aan zijn eigen kenmerken, maar er zijn enkele dingen die objectief gezien bij alle pasgeborenen voorkomen. Een daarvan is geboren worden zonder tanden, iets wat door bijna iedereen wordt gedeeld. Maar er zijn gevallen waarin baby's al ter wereld komen met tanden, zeker niet allemaal, maar één of twee.

Het bewijs hiervan is de baby waarover we je willen vertellen, die zodra hij geboren was, dokters en verpleegsters, evenals zijn moeder, sprakeloos achterliet.

via @jordanbloss_/Tik Tok

Advertisement
@jordanbloss_/Tik Tok

@jordanbloss_/Tik Tok

Het verhaal speelde zich af in Kansas City, in Missouri, waar moeder Jordan Bloss-Wilson beviel van een prachtig jongetje. Prachtig en ook heel bijzonder, dat valt niet te ontkennen, en de reden ligt in het feit dat hij zich aan iedereen presenteerde met tanden op de onderkaak.

Ongelovig en verbluft door de gebeurtenis, moesten de doktoren en verpleegkundigen van de instelling die hem verwelkomde, in feite vaststellen, zodra de baby was geboren, dat hij al twee grote tanden had om zijn glimlach te karakteriseren. We hebben het niet over iets dat uit het tandvlees lijkt te komen, maar over goed gevormde tanden.

Advertisement
@jordanbloss_/Tik Tok

@jordanbloss_/Tik Tok

Volgens ingewijden zijn dit de zogenaamde "geboortetanden". Deze zijn aanwezig bij de geboorte van de kinderen - hoewel de gevallen zeer sporadisch zijn - maar ze zijn niet stevig verbonden door de wortels, ze "rusten" gewoon op het tandvlees en zijn bijgevolg zwakker en gaan gemakkelijker los. Hun aanwezigheid is geen teken dat er iets mis is, maar een kenmerk en dus niets om je zorgen over te maken.

De korte video, die door Jordan op haar TikTok-profiel is geplaatst, waarin de kleine te zien is met een flinke geeuw, is bijna 20 miljoen keer bekeken en wekt de nieuwsgierigheid van veel gebruikers. "Denk er niet aan om hem melk te geven - schreef iemand - die baby wil gewoon een hamburger"; "Ik zou bang zijn voor mijn kind" - grapte een ander. En hoewel verschillende gebruikers positief hebben gereageerd, soortgelijke ervaringen hebben gemeld of een paar grappen hebben gemaakt zoals de zojuist genoemde, waren er mensen die het niet voor mogelijk hielden.

@jordanbloss_/Tik Tok

@jordanbloss_/Tik Tok

Verschillende mensen zeiden dat ze perplex waren, in de overtuiging dat de vrouw enkele filters op de afbeeldingen had geplaatst, maar blijkbaar was deze moeder al snel in staat om deze veronderstellingen te ontkennen. De publicatie van een tweede filmpje was voldoende om bepaalde geruchten de mond te snoeren. Op de volgende afbeeldingen zie je niet alleen het gebit, maar ook de handen van een arts die een controle uitvoert.

Kortom, pasgeboren baby's met tandjes zijn zeldzaam, dat is waar, maar ze bestaan ​​en dit kleintje is daar het bewijs van. Of ze nu met of zonder zijn, wat zeker is, is dat ze altijd prachtig zijn en we kunnen alleen maar glimlachen en ons verheugen tegenover die levendige kleine oogjes en dat schattige gezichtje, vind je ook niet?

Advertisement