Hij gaat naar het kantoor van zijn 38-jarige dochter om zout op straat te strooien: hij wilde voorkomen dat haar iets zou overkomen

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

Hij gaat naar het kantoor van zijn 38-jarige dochter om zout op straat te strooien: hij wilde voorkomen dat haar iets zou overkomen
Advertisement

Het ligt voor de hand om te denken dat een vader of moeder bereid is alles te doen voor het welzijn van hun kinderen, maar dat is niet zo wanneer een persoon, ook al is het een ouder, in staat is vriendelijkheid te tonen die verder gaat dan normaal. Er zijn mannen en vrouwen die zich altijd zorgen maken over hun kinderen, ook als ze volwassen zijn, hun eigen gezin hebben, hun eigen leven leiden en onafhankelijk zijn.

De vader, hoofdpersoon van dit verhaal, weet er alles van, die op een buitengewone manier zijn genegenheid voor zijn dochter toonde.

Advertisement

You guys... THIS IS MY DAD. He drove to my workplace and waited on me to arrive so he could pour a trail of salt from my...

Pubblicato da Elizabeth Bautista Boyd su Mercoledì 10 febbraio 2021

In een kort bericht dat op haar Facebook-account werd gedeeld, benadrukte Elizabeth Bautista Boyd, een 38-jarige vrouw, het altruïsme en de goedheid die haar vader kenmerken. "Jongens, dit is mijn vader - schrijft ze in het bericht - hij reed naar mijn kantoor en wachtte tot ik arriveerde om me veilig op mijn werk te laten komen. Hij strooide een spoor van zout zodat ik niet zou uitglijden".

Het was koud in de Verenigde Staten en de wegen waren bedekt met een laagje ijs wat voor problemen had kunnen zorgen. Wat te doen om een ​​ongeluk te voorkomen? De vader van Elizabeth vond de oplossing: hij stond vroeg op, kocht een zak zout, ging naar het werk van zijn dochter en zorgde voor een veilige doorgang voor haar voordat ze arriveerde.

Advertisement

Beschermend zijn naar je kinderen is normaal, maar deze 38-jarige vrouw had nooit zo'n bezorgdheid verwacht en het liet haar aangenaam verrast achter. Dezelfde reactie hadden de vele gebruikers die over de episode lazen. Velen gaven zich over aan waarderende opmerkingen over deze lieve vader, terwijl anderen een paar minuten de tijd namen om over soortgelijke ervaringen te vertellen of te bedenken hoe blij ze zouden zijn geweest om zo iemand aan hun zijde te hebben.

Kortom, het vriendelijke gebaar bleef niet onopgemerkt en het delen van de dochter was een manier om haar vader te bedanken en dit tegenover iedereen te doen. Misschien wilde ze dat mensen wisten hoe geweldig haar vader was of kon ze gewoon geen betere manier vinden om hem te eren.

Heeft iemand ooit zoiets aardigs voor jou gedaan?

Advertisement