Ze verkopen de auto van hun zoon die er niet meer is om de kleinkinderen groot te brengen: verkocht voor 100.000 dollar, krijgen ze hem terug

Janine image
door Janine

18 Juli 2022

Ze verkopen de auto van hun zoon die er niet meer is om de kleinkinderen groot te brengen: verkocht voor 100.000 dollar, krijgen ze hem terug
Advertisement

Het leven confronteert ons vaak met pijnlijke keuzes waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden moeten maken. De redenen kunnen talrijk zijn en het is nooit gemakkelijk om te beslissen om het ene pad te kiezen in plaats van het andere. Een kruispunt waarvoor de twee hoofdrolspelers van dit verhaal zich bevonden. Man en vrouw, ouders van een overleden zoon en voogden van twee prachtige achtergebleven kleinkinderen die, om verder te kunnen, de auto moesten verkopen waar hun zoon zoveel om gaf.

Gelukkig zijn er echter geweldige mensen in de wereld die weten te begrijpen wanneer het het juiste moment is om iets speciaals te doen. We zullen je meer vertellen over wat er is gebeurd en het grote gebaar van vrijgevigheid dat het echtpaar ontving.

via Global News

Advertisement
Arielle e Liam/Gofundme

Arielle e Liam/Gofundme

Na het verlies van hun zoon en schoondochter, werden Ben en Marilyn Keryluke niet alleen geconfronteerd met de pijn van het overlijden van twee belangrijke mensen, maar ook met de moeilijkheden van twee kleine kinderen: hun kleinkinderen. Geboren uit de verbintenis van de twee, bleven de kleine Arielle en Liam achter zonder ouders en de enigen op wie ze konden rekenen waren hun grootouders.

Gekatapulteerd in een tragische situatie, hebben Ben en zijn vrouw nogal wat moeilijkheden ondervonden om zich vooral economisch te redden. Aan de dagelijkse taken voegden zich de gehoorproblemen die beide kinderen hadden en dit maakte constante en continue bezoeken noodzakelijk om te voorkomen dat de situatie verergerde. Dit alles verhoogde hun kosten en daarom moesten deze grootouders, nadat ze er alles aan hadden gedaan om verder te gaan, een moeilijke beslissing nemen: ze besloten de auto van hun zoon te koop te zetten. Niet zomaar een auto, maar een Pontiac Parisienne uit 1973, een oldtimer waar hun zoon erg aan gehecht was en waarvan hij nooit gedacht had hem weg te doen. Helaas gaat het leven niet altijd zoals gehoopt en zijn er momenten dat het noodzakelijk is om afstand te doen van iets belangrijks.

Advertisement

The auction of this 1973 Pontiac Parisienne ended up raising $100,000-plus for a pair of orphans in Red Deer,...

Pubblicato da driving.ca su Martedì 11 settembre 2018

Eenmaal op de veiling, gebeurde er echter iets onverwachts. De veilingmeester vertelde het verhaal dat achter de auto zat, en ontroerde de vele aanwezige mensen. De oldtimer werden uiteindelijk verkocht voor ongeveer $100.000. Om de familie Keryluke niet te scheiden van een herinnering aan de overleden man, hebben de kopers de Pontiac bovendien teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren. Niet tevreden met het resultaat, hebben velen hard gewerkt om een ​​heuse inzamelingsactie op te zetten, waardoor er evenveel dollars zijn ingezameld.

Een gebaar van sterke vrijgevigheid die het web heeft ontroerd en die viraal is gegaan. Het echtpaar Keryluke voelde zich alleen, in moeilijkheden en hadden niet gedacht zoveel te kunnen bereiken, maar wanneer je de juiste mensen ontmoet die al hun goedheid ter beschikking stellen, neemt het lot een andere weg en verschijnt er opnieuw een sprankje licht in het leven van mensen. Precies wat er gebeurde met hen die dankzij deze mobilisatie erin slaagden hun kleinkinderen in een serene omgeving op te voeden en het hen aan niets te laten ontbreken.

Als er in de wereld meer van zulke mensen en meer van dit soort gebaren waren, dan zouden we op een absoluut betere plek leven waar goedheid en delen steunpilaren zouden zijn.

Advertisement