Ober neemt een klant in vertrouwen en vertelt dat hij ver van zijn familie woont en een baby verwacht: hij krijgt een fooi van $750

Janine image
door Janine

02 Februari 2023

Ober neemt een klant in vertrouwen en vertelt dat hij ver van zijn familie woont en een baby verwacht: hij krijgt een fooi van $750
Advertisement

Een verrassing krijgen van een geliefde is altijd heel positief, als dit daarentegen zou gebeuren van een volslagen vreemde, is het nog veel mooier.

De jonge man in het middelpunt van dit verhaal weet heel goed dat hij op een gewone dag en tijdens een heel normale werkploeg het "doelwit" was van het altruïsme van een man die hij net had ontmoet. We vertellen je wat beter hoe het hele verhaal zich ontvouwde.

via Taryn Keith/Facebook

Advertisement

Ben Millar is een 22-jarige man die werkte als ober in Houston, Texas toen hij een onverwacht geschenk ontving. Tijdens zijn dienst bediende hij een tafel waaraan een vriendelijke man zat. Tussen de ene gerecht en de andere door leerde hij Jeffrey kennen met wie hij gemoedelijk begon te kletsen.

Al pratende, kwam Ben erachter dat de man net was teruggekeerd uit Ierland, waar hij was geweest om een ​​concert van zijn favoriete band bij te wonen. Toen de jongen hoorde over zijn land van herkomst, liet hij zich gaan en vertelde zijn levensverhaal en bekende tegenover de klant dat zijn familie daar woonde en dat hij ze al een tijdje niet had gezien.

"Ik zou heel graag een weekend terug willen gaan" - bekende de jongen en vertelde hem ook dat hij al een tijdje in de Verenigde Staten woonde en er door geldgebrek nog niet in was geslaagd om terug te keren naar zijn geboorteplaats. Natuurlijk, hij woonde niet alleen en had een vriendin, Taryn Keith, die acht maanden zwanger was, maar de gedachte dat zelfs zij nog niet het genoegen had gehad zijn familie te ontmoeten, zorgde ervoor dat hij niet sereen was.

Advertisement

My boyfriend got this tip last night at work. He's from Ireland and is trying to take us back there once Killian is born...

Pubblicato da Taryn Keith su Domenica 20 novembre 2016

Het gesprek eindigde toen en Ben keerde terug naar zijn taken. Toen de klant echter wegging, kreeg de jongen aan de kassa te horen dat er iets voor hem was. Jeffrey had niet alleen de rekening van ongeveer $112 betaald, maar hij had ook een fooi van maar liefst $750 voor de jongen achtergelaten, samen met een briefje waarop stond: "Ik hoop dat dit je zal helpen om met de feestdagen naar huis te gaan."

De foto met deze paar regels werd gedeeld door Taryn, de partner van onze hoofdrolspeler, die de onbekende op deze manier wilde bedanken.

"Mijn vriend kreeg gisteravond deze fooi - schrijft de vrouw - De klant was net terug uit Ierland en maakte een heel vriendelijk gebaar om ons aan te moedigen daar terug te keren. Dat zullen we zeker doen als onze baby Killian is geboren en de reis aankan, zodat we tijd kunnen doorbrengen met de familie van Ben - vervolgde ze - ik wil deze foto delen om iedereen te laten zien dat er in de wereld niet alleen negatieve dingen zijn".

We kunnen het alleen maar met haar eens zijn: die man luisterde naar een jonge werknemer, begreep zijn moeilijkheden en zijn verhaal was zo ontroerend dat het hem ertoe bracht iets bijzonders te doen. Natuurlijk heeft niet iedereen vergelijkbare mogelijkheden en beschikbaarheid, maar als het kan, is het mooi om iets positiefs voor anderen te doen.

Advertisement