Het dochtertje huilt en schreeuwt constant, ook 's nachts: de huisbaas vraagt ​​​​haar om te vertrekken

Janine

22 Januari 2023

Het dochtertje huilt en schreeuwt constant, ook 's nachts: de huisbaas vraagt ​​​​haar om te vertrekken
Advertisement

Alle nieuwe ouders zullen zeker blij zijn om aan hun nieuwe gezinsavontuur te beginnen, ondanks de objectieve moeilijkheden die gepaard gaan met het omgaan met een klein wezen van een paar dagen of maanden. De wens van iedereen is in ieder geval om 's nachts te kunnen slapen: als het kind 's nachts niet huilt, zou dat voor iedereen al een grote stap vooruit zijn. Helaas gebeurt dit meestal niet en wordt elke ouder hiermee geconfronteerd. De hoofdpersoon van dit verhaal lijkt echter behoorlijk overweldigd door het constante geschreeuw van haar dochter - geschreeuw dat de buren irriteert en de huisbaas ertoe brengt haar te vragen om te vertrekken. Maar laten we de details bekijken.

Advertisement
Pxhere / Not the actual photo

Pxhere / Not the actual photo

Niemand vindt het leuk om 's nachts wakker gehouden te worden, vooral niet door het geschreeuw van een kind dat maar niet lijkt te stoppen. De buren van de hoofdpersoon van dit verhaal moeten duidelijk geklaagd hebben bij de huisbaas, die ook in hetzelfde gebouw woont en leraar van beroep is. De vrouw probeerde zich te verontschuldigen, zich bewust van het ongemak: "Ik kan begrijpen dat het lawaai hun werkprestaties beïnvloedt en ik probeer het echt tot een minimum te beperken." De huisbaas vroeg haar uiteindelijk om ergens anders heen te gaan, en drong er ook op aan dat het huis niet bedoeld was voor gezinnen met kleine kinderen, terwijl ze zichtbaar zwanger was toen ze er introk. "Ik begrijp oprecht dat ook zij uitgeput zijn en wakker liggen vanwege het geschreeuw van een baby is het laatste wat ze willen... Ik probeer wanhopig haar stil te houden om ze niet te storen, maar ik faal jammerlijk", zei de wanhopige jonge moeder.

De 18 maanden oude dochter stopt niet met huilen: ze krijgt steeds een driftbui en kan de hele nacht schreeuwend wakker blijven tot de volgende ochtend. Het ongemak van de buren is begrijpelijk, maar ook dat van de moeder, die naar eigen zeggen volledig uitgeput en overweldigd is door het geschreeuw van het kleine meisje.

Wikimedia / Not the actual photo

Wikimedia / Not the actual photo

"Vanwege mijn financiële situatie heb ik moeite om een ​​andere huurwoning te vinden. Ik weet niet meer wat ik moet doen, we zijn met z'n tweeën en ik heb geen pauzes, ik heb constant hoofdpijn en zou wel willen ontsnappen, ik kan gewoon niet meer", verklaarde de vrouw wanhopig. Bovendien bevestigde ze dat het kleine meisje geen honger lijkt te hebben wanneer ze zoveel huilt en dat haar gedrag onhandelbaar is: ze is driftig en gooit zichzelf op de grond, waarbij ze soms het risico loopt zich pijn te doen; ze gedraagt ​​zich ook agressief naar haar moeder, die op de eerste hulp belandde voor een schram bij haar oog. "Ik weet niet eens of dit normaal gedrag is voor een kind. Het is mijn eerste keer en ik had het niet verwacht", besloot de jonge moeder.

Hoe zou jij je gedragen als een baby in jouw flat je slapeloze nachten bezorgde? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement