Serveerster zorgt voor een "wispelturig" kind: zijn moeder kan eindelijk eten

Janine

29 Januari 2023

Serveerster zorgt voor een
Advertisement

Een kind krijgen is een groot fortuin, maar tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid: kinderen zitten vol energie en hebben de grootst mogelijke aandacht en zorg nodig. Juist daarom voelen veel ouders zich op een gegeven moment helemaal uitgeput en het is niet altijd mogelijk om hulp te vragen.

Jessica Ibarra, een jonge vrouw uit Texas, in de Verenigde Staten, weet dit heel goed. Op een gewone dag was ze naar een restaurant gegaan om te ontbijten, toen haar 18 maanden oude zoon Dominic begon te huilen en driftbuien kreeg: de jonge moeder probeerde op alle mogelijke manieren om hem te kalmeren, maar de kleine jongen wilde er niet mee stoppen.

via Understandingcompassion

Advertisement

"I tried to take my baby to breakfast this morning, at Cafe Republic in Fort Worth, Texas. He is teething, so I thought...

Pubblicato da Gladwire su Sabato 10 dicembre 2022

Dominic is meestal lief en vrolijk: hij vindt het heerlijk om bij zijn moeder te zijn, maar die ochtend was hij nogal onrustig, dus besloot Jessica om uit eten te gaan om hem van omgeving te laten veranderen en hem te laten genieten van zijn favoriete pannenkoeken.

Ondanks het aanbod van zijn favoriete gerecht, werd de kleine Dominic nog onrustiger. Bezorgd over het maken van een scène in een restaurant vol klanten, besloot Jessica dat ze maar beter weg kon gaan: "Hij was erg rusteloos en probeerde overal op te klimmen. Ik was gespannen omdat ik anderen stoorde, dus ik vroeg om de rekening zonder het eten aan te hebben geraakt”, vertelde de jonge moeder.

YouTube - WFAA

Ondertussen bekeek serveerster Laura Zaku haar van een afstandje en besloot een handje te helpen: ze liep naar Jessica's tafel toe en bood haar hulp aan. "Ik dacht dat ze me zou helpen met het inpakken van mijn eten voor onderweg, maar ze vroeg of ze mijn zoon mocht vasthouden zodat ik in alle rust mijn pannenkoeken aan tafel kon eten", vertelde Jessica.

"Ik zag deze jonge moeder en begreep haar frustratie: ik heb ook twee kinderen en ook al zijn ze nu volwassen, ik ben hun driftbuien in openbare gelegenheden en restaurants niet vergeten", aldus Laura. Jessica keek naar Laura terwijl ze Dominic in haar armen nam: de kleine kalmeerde onmiddellijk. De moeder was zo onder de indruk dat ze ontroerd was en de serveerster talloze keren bedankte. Toen ze eenmaal thuis was, deed ze haar verhaal op Facebook, dat duizenden keren werd gedeeld en evenveel reacties kreeg van sympathie voor de moeder en bewondering voor de serveerster.

Vind je dit eenvoudige gebaar ook zo mooi?

Advertisement