Een vrouw met dwerggroei wil veel kinderen: dokters raden dit af, maar ze geeft niet op

Janine image
door Janine

20 Maart 2023

Een vrouw met dwerggroei wil veel kinderen: dokters raden dit af, maar ze geeft niet op
Advertisement

Sommige keuzes die we in ons leven maken, hebben een veel grotere impact dan andere: als het kiezen van een lyceum misschien niet zo relevant is, weegt de beslissing om te trouwen, een huis te kopen of een kind te krijgen veel zwaarder.

Het verhaal van vandaag concentreert zich precies op een zeer moeilijke keuze waarmee een jonge vrouw te maken kreeg. Een beslissing die niet alleen haar leven veranderde, maar ook dat van haar gezin. Laten we samen bekijken wat het is.

via Misteriosdomundo

Advertisement

4 years ago 💞 #tullyrhyladams

Pubblicato da Charli Kate Adams su Lunedì 24 gennaio 2022

Charli Worgan is een 27-jarige vrouw met dwerggroei met een sterk verlangen om een ​​gezin te stichten. De vrouw is getrouwd met Cullen, een man die ook aan dwerggroei lijdt en dezelfde wens heeft om ouder te worden.

Dwerggroei is een aandoening waardoor het individu een afwijkende gestalte heeft in vergelijking met het gemiddelde van individuen met dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht: de lengte bereikt meestal geen 125 cm bij vrouwen en 130 cm bij mannen. Deze aandoening kan ongeveer één op de 15.000 tot ongeveer één op de 40.000 mensen treffen. Er zijn verschillende vormen van dwerggroei die min of meer ernstige entiteiten hebben, maar die allemaal de mogelijke erfelijkheid gemeen hebben. In het licht van deze feiten twijfelden de artsen tot wie het paar zich had gewend niet wat ze hen moesten vertellen.

Advertisement

274 arguments later (mostly involving removing things from the girls bags like Tully’s jewellery box and Tilba’s 47 Barbie dolls. Lookout Melbourne 😆

Pubblicato da Charli Kate Adams su Lunedì 13 marzo 2023

De specialisten hadden het koppel sterk afgeraden om kinderen te krijgen: er was een reële mogelijkheid dat ze ook met dwerggroei geboren konden worden, maar dat niet alleen, ze liepen zelfs het risico het niet te halen. Charli accepteerde het echter niet en werd kort daarna zwanger. De zwangerschap liep goed af: de vrouw baarde een prachtig meisje, ook aan dwerggroei lijdend, maar in ieder geval in uitstekende gezondheid. Charli liet zich echter niet ontmoedigen en besloot haar mooie gezin verder uit te breiden door nog twee kinderen te krijgen.

Na de geboorte besloot het paar hun verhaal op sociale netwerken te delen met als doel vooroordelen en discriminatie tegen degenen die dezelfde klinische aandoening hebben als zij, uit te bannen.

Moments we get to zone out are rare but especially important and we try hard to be conscious of each other and the...

Pubblicato da Charli Kate Adams su Martedì 28 settembre 2021

Het paar kon niet gelukkiger zijn dan dit, verklaarde ze, en de wens van de vrouw zou zijn om nog veel meer kinderen te krijgen gezien het enorme geluk dat ze in haar leven hebben kunnen brengen.

Wat vind je van dit verhaal? Ben je het eens met de keuze van het stel?

Advertisement