Hij maakt een video waarin hij zingt: zijn hond steelt onverwachts de show (+VIDEO)

Janine image
door Janine

15 Mei 2023

Hij maakt een video waarin hij zingt: zijn hond steelt onverwachts de show (+VIDEO)
Advertisement

Degenen die het geluk hebben om met een of meer huisdieren te leven, weten hoe deze geweldige wezens erin slagen een leeg huis te vullen met hun simpele spontaniteit en hoe ze letterlijk de show kunnen stelen in elke video of foto waar ze aanwezig zijn.

Ook de jonge Tate Hegstrom, trotse eigenaar van Kovu, een prachtige Husky, ontdekte het. De jonge man woont met zijn hond en zijn vriendin in een huis in Denver, Colorado, Verenigde Staten.

via People

Op een dag besloot Tate zijn gitaar op te pakken en zichzelf zingend te registreren om de clip op Instagram te delen. Eenmaal comfortabel met de gitaar, zag Tate Kovu op de achtergrond en besloot zich niet te bewegen om zijn reactie te zien. Zodra Tate begon te zingen, deed Kovu mee: hij was niet bereid om alleen maar te blijven zitten en toeschouwer te zijn.

Van het begin tot het einde van de video huilde Kovu terwijl Tate op zijn gitaar tokkelde, maar wat het meest vertederend was, was Kovu's onberispelijke timing die perfect aansloot bij Tate's optreden. Blijkbaar was het echter niet de eerste keer dat Kovu werd verrast op het zingen van iets: deze Husky lijkt van muziek te houden.

Advertisement

Zodra er muziek op de radio wordt gespeeld, of het simpele geluid van politieauto's of ambulancesirenes op straat, begint Kovu te "zingen". "Alles wat melodieus is, is voor hem “inspiratie” voor een goede huilsessie”, merkte Tate op.

Blijkbaar laat de Husky zich te veel meeslepen door de muziek: "Als hij eenmaal begint te huilen, is het een beetje moeilijk om hem te stoppen: soms duurt het even voordat hij stopt", legt Tate uit. De video die de man op Instagram deelde, werd meteen een hit op sociale media: hij werd duizenden keren bekeken en evenveel mensen complimenteerden de hond. Daarom heeft Tate besloten om meer beeldmateriaal te maken en deze op zijn sociale profiel te delen, waardoor Kovu een superster op het web werd. Hoe kun je zo'n mooi talent weerstaan?

Advertisement