Haar hond zit altijd op het dak: een vrouw moet een bordje ophangen om de ongelovige voorbijgangers de reden uit te leggen (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar hond zit altijd op het dak: een…
Zijn vrouw wordt ziek en artsen raden aan om zich in het ziekenhuis op te laten nemen: hij laat haar niet in de steek maar ze reizen om de wereld te ontdekken

Haar hond zit altijd op het dak: een vrouw moet een bordje ophangen om de ongelovige voorbijgangers de reden uit te leggen (+ VIDEO)

01 Augustus 2022 • Door Janine
5.594
Advertisement

Hoe zouden we zonder onze viervoeters kunnen, die de dag opfleuren? Of het nu katten, honden of een ander huisdier zijn, we zijn er zeker van dat ze je altijd aan het lachen kunnen maken. De inwoners van Austin, Texas weten er alles van, als ze het huis passeren van een schattige hond genaamd Huckleberry, die de bizarre gewoonte heeft om zijn tijd op het dak van het huis door te brengen. Stel je eens voor dat je rustig op straat loopt en zonder duidelijke reden een hond op het dak van een huis ziet! Iedereen die dit tafereel heeft gezien, haastte zich om op de deur van de eigenaar te kloppen, die iedereen geruststelde: "Ik weet dat mijn hond op het dak zit, maak je geen zorgen!".


De eigenaresse van Huckleberry moest een bord buiten haar huis plaatsen om alle voorbijgangers gerust te stellen: "Huckleberry heeft geleerd om vanaf de tuin op ons dak te springen. We laten hem nooit in de tuin zonder dat iemand thuis is. Hij springt er niet af tenzij je hem verleidt met eten of een bal! We waarderen uw bezorgdheid, maar klop alstublieft niet op onze deur, we weten dat hij daarboven is! Maar voel je vrij om hem te fotograferen en te delen met de wereld!" De vrouw was wanhopig door al degenen die elke dag meerdere keren op haar deur klopten om haar te vertellen dat er een hond op het dak zat: ”Mevrouw, weet u wel dat er een hond op uw dak zit?”.

Kortom, geen paniek, Huckleberry weet heel goed wat hij doet... of niet, maar in ieder geval is de situatie perfect onder controle. Alsof dat nog niet genoeg was, leerde de grappige Golden Retriever zijn zusje ook zijn trucje, een jongere hond die er al zin in leek te hebben om met hem op het dak te klimmen, om de wereld te observeren.

De foto's van Huckleberry zijn op het net begonnen te circuleren en veroorzaakten hilariteit, maar ook veel nieuwsgierigheid: sommige gebruikers hebben de eigenaar gevraagd of het haar stoorde om naar de "stappen" van de hond op het dak te luisteren. "Ja, het is vervelend" antwoordde de vrouw, "vooral met een kind dat probeert een dutje te doen. Het ergste is wanneer iemand hem begint te begroeten en hij van het dak springt, het verbaast me dat al mijn dakpannen nog intact zijn".

Advertisement

Een andere gebruiker deed de vrouw nadenken over het verband tussen de aanwezigheid van haar hond op het dak en verstopte dakgoten, ondanks het feit dat er geen bomen of vogelnesten rond het huis zijn. In ieder geval betoverde het “fenomeen Huckleberry" de meeste gebruikers: "Ik hou van je hond! Het lijkt wel de attractie van de buurt". Het is geen toeval dat de hond een speciale Instagram-pagina heeft, waar hij tienduizenden volgers heeft. Wil je zijn avonturen op het dak volgen?

Tags: HondenWTFAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt