Dochter wordt zonder zijn toestemming ter adoptie afgestaan: haar vader doet er alles aan om haar terug te krijgen

Janine image
door Janine

26 Maart 2023

Dochter wordt zonder zijn toestemming ter adoptie afgestaan: haar vader doet er alles aan om haar terug te krijgen
Advertisement

In het leven hebben we te maken met verschillende gebeurtenissen die enkele positieve periodes afwisselen met negatieve. Soms moeten we heel geduldig zijn of onze tanden op elkaar doen, maar er zijn momenten waarop zelfs “vechten” fundamenteel wordt.

De hoofdpersoon van dit verhaal aarzelde niet om al zijn moed en doorzettingsvermogen te gebruiken wanneer het ging over het welzijn van zijn familie, van zijn kleine meisje, en hij deed wat er gedaan moest worden.

via ABCNews

Advertisement

Christopher Emanuel is een 25-jarige man, een jonge Afro-Amerikaanse man die een verschrikkelijk unieke ervaring heeft gehad. Zijn verhaal begint zoals dat van vele anderen: een gewillige man, een arbeider die een gewoon leven leidt. Dan de ontmoeting met een meisje, dat meisje: de juiste persoon, anders dan de anderen, speciaal voor hem. Ze werkten allebei als heftruckchauffeur in een productiebedrijf en zo leerden ze elkaar kennen. Kennis is vriendschap geworden en die band werd verder getransformeerd in iets dat nog intenser was: liefde.

Korte tijd later werd de vrouw zwanger en Chris was enthousiast, hij was erg opgewonden en steunde zijn vriendin op alle mogelijke manieren tijdens de zwangerschap. Het gelukkige paar was van plan om te trouwen en samen een huis te kopen, maar allereerst was het nodig dat beiden hun respectievelijke families leerden kennen. Vanaf hier begon er iets mis te gaan, maar Chris had nooit kunnen vermoeden wat hem te wachten stond.

Advertisement

The LOVE I show her is the love she shows her doll baby! Children follow our example more than our words #Fact

Pubblicato da Christopher Emanuel su Martedì 31 gennaio 2017

De ontmoeting met de ouders van haar verliep niet goed: de moeder van de vrouw was erg tegen die relatie, ook omdat Chris een zwarte man was. Zijn vriendin had hem echter verzekerd dat die onaangename ontmoeting de dingen tussen hen niet zou veranderen en dat ze er vast van overtuigd was om zowel hun relatie als haar zwangerschap voort te zetten. Toch ging het snel slechter.

Chris was gewend om zijn partner veel berichten te sturen als hij weg was, toen hij op een gegeven moment begon te merken dat ze hem steeds minder vaak terugschreef. Toen begon ze excuses te verzinnen om hem niet te zien, ze ging zelfs zo ver dat ze hem vroeg om niet naar onderzoeken in verband met haar zwangerschap te gaan.

Deze houding maakte de man natuurlijk achterdochtig, en hij vroeg zijn beste vrienden al snel om advies. Gealarmeerd door die situatie vroegen ze hem om drastische maatregelen te nemen.

Some doubted I would accomplish what’s been accomplished thus far; especially, being a Daddy! Anyways, that’s...

Pubblicato da Christopher Emanuel su Mercoledì 22 dicembre 2021

Aan Chris was voorgesteld om zich in te schrijven in een bijzonder register: het "register van verantwoordelijke vaders", waarin ongehuwde vaders geïnformeerd kunnen worden als hun kind ter adoptie wordt afgestaan. De man aarzelde en achtte het zeer onwaarschijnlijk dat zijn partner voor een dergelijke oplossing zou kiezen, althans totdat ze een feest organiseerden om de aanstaande komst van de baby te vieren. De aanstaande moeder kwam niet opdagen en Chris schreef zich in bij het register.

Een paar dagen later klopte er een koerier op zijn deur en kreeg hij papieren overhandigd waaruit bleek dat zijn dochter, Skylar, meer dan een week eerder was geboren en ter adoptie was afgestaan ​​aan een familie in een andere staat. Chris, ontzet, confronteerde er eerst zijn ex-vriendin mee en wendde zich toen, moe van haar rechtvaardigingen, tot een advocatenkantoor. Het juridische geschil was bitter en kostbaar; De adoptie-familie van Skylar smeekte hem om de baby bij hen te laten, maar het was zijn dochter en de man wilde er niets van weten.

Chris kreeg uiteindelijk de voogdij over zijn dochtertje en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Gelukkig overwon de liefde van een vader en liep het allemaal goed af. Wat vind jij van dit ontroerende verhaal?

Advertisement