Een pestkop behandelt haar zoon voortdurend slecht op school: de moeder gaat naar de klas en confronteert hem

Janine image
door Janine

01 April 2023

Een pestkop behandelt haar zoon voortdurend slecht op school: de moeder gaat naar de klas en confronteert hem
Advertisement

Naarmate we ouder worden, verschijnen er verschillende uitdagingen op ons pad. Sommige zijn constructief en helpen ons onze identiteit te vormen. De belangrijkste jaren voor onze vorming zijn die van de ontwikkeling en daarom is de adolescentie een van de meest delicate: we beginnen de eerste belangrijke relaties te leggen en jonge geesten worden gevormd door hun opvoeders.

Er zijn echter ervaringen die absoluut moeten worden vermeden tijdens deze persoonlijke zoektocht om te begrijpen wie we zijn en wie we willen worden. Een daarvan is zeker die van pesten. Helaas is dit fenomeen tegenwoordig erg aanwezig, maar deze keer was het niet de arme weerloze jongen die de prijs heeft betaald.

via Tvaztecabajacalifornia

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een moeder ging naar de school van haar tienerzoon en brak letterlijk in in zijn klas. Rond 3 uur 's middags ging plotseling de deur van de klas open en onthulde de gestalte van een vrouw.

Het is de moeder van een jongen, haar zoon, en ze had iets vernomen dat ze gewoon niet kon tolereren: haar zoon werd gepest door een klasgenoot. Toen ze eenmaal bij het schoolgebouw was aangekomen, ging ze naar het klaslokaal en wendde zich meteen tot de pestkop: "Ben jij degene die mijn zoon lastigvalt?! Niemand mag mijn kind aanraken."

Na een kleine ruzie tussen die jongen en de moeder, ontaardde de kwestie op een ongelooflijke manier.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De vrouw verloor volledig haar geduld en handelde fysiek, en sloeg hem zelfs. De docent die in de klas aanwezig was greep onmiddellijk in om de rust te herstellen.

Een van de klasgenoten maakte een video met zijn mobiele telefoon waarin hij het incident filmde. De clip, die op sociale media werd gepost, werd onmiddellijk openbaar domein en leidde tot verhitte controverses. De meeste gebruikers steunden de moeder van de jongen: "niemand mag het zich veroorloven om mijn zoon aan te raken, ik zou hetzelfde hebben gedaan", "geweldig werk, zo heeft die pestkop begrepen hoe onaangenaam het is om gepest te worden", "genoeg van deze daden van geweld op school”, waren enkele commentaren op het net.

De vader van de geslagen pestkop koos in plaats daarvan volledig de kant van zijn zoon en klaagde de vrouw aan voor de agressie. Vind je dat deze mama het goed heeft gedaan of is ze te ver gegaan?

Advertisement