Ze stemt ermee in om haar wenkbrauwen gratis te laten tatoeëren door een vriendin: "het resultaat was afschuwelijk"

Janine image
door Janine

18 Mei 2023

Ze stemt ermee in om haar wenkbrauwen gratis te laten tatoeëren door een vriendin: "het resultaat was afschuwelijk"
Advertisement

Veel mensen nemen al langer hun toevlucht tot een soort semi-permanente make-up die wordt gedaan met een handgereedschap met zeer fijne naalden gedrenkt in inkt die wordt gebruikt om de wenkbrauwen te verdikken en te regulariseren, waardoor ze er voller uitzien. De techniek bestaat uit het haar voor haar tekenen, daarom is het noodzakelijk om te vertrouwen op deskundige professionals om een onberispelijk aspect te krijgen.

Katy Adams, een 22-jarige jonge Engelse vrouw die - na een gratis ingreep van dit type te hebben ondergaan - het op de harde manier leerde - haar wenkbrauwen zijn voor altijd verpest: de jonge vrouw stemde ermee in om een ​​proefkonijn te zijn voor de vriendin van een vriendin die wilde oefenen met wenkbrauw tattoos, maar had er erg veel spijt van.

via Nationalworld

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Helaas was het resultaat desastreus: de wenkbrauwen waren te donker en gedefinieerd en de inkt was te diep in Katy's huid doorgedrongen. Ook contrasteerde de donkere kleur te veel met haar blonde haar. De wenkbrauwen hadden bovendien verschillende vormen en hadden niet het gewenste effect.

Katy had meteen spijt van de behandeling die in 2019 was gedaan en wilde zich het liefste verstoppen: "Ik realiseerde me meteen mijn fout en wilde naar huis gaan en verdwijnen. Het ergste was dat de wenkbrauwen verschillend waren en mijn gezicht veranderden. De vorm gaf me een boze uitdrukking”, vertelde ze.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Nadat ze huismiddeltjes had geprobeerd, zoals haar gezicht schrobben met citroen en zout, zocht het meisje naar professionals die haar konden helpen om terug te keren naar hoe ze vroeger was: "In 2021 had ik twee sessies van laserverwijdering waardoor de zwarte inkt vervaagde, maar ze lieten rode inktresten achter", legde ze uit.

"Toen ging ik naar een specialist voor het verwijderen met laser van de semi-permanente make-up. Ik moest acht sessies ondergaan. Ze vertelden me dat de tatoeage te diep in mijn linkerwenkbrauw zat en dat de oranje tint die overbleef waarschijnlijk nooit zal verdwijnen." In totaal gaf Katy 2.000 euro uit aan deze behandelingen.

🔴 Woman’s warning after spending £1,200 to undo botched eyebrow procedure A woman has warned against rushing into...

Pubblicato da NationalWorld su Venerdì 24 marzo 2023

Hoe dan ook, Katy heeft van haar nachtmerrie een mogelijkheid gemaakt door andere vrouwen te helpen die soortgelijke ervaringen hebben gehad als de hare. Dankzij haar slechte ervaring heeft ze haar eigen esthetische bedrijf opgericht, gespecialiseerd in wimperreconstructie: "Ik bied verschillende natuurlijke en tijdelijke wenkbrauwbehandelingen aan die de natuurlijke schoonheid versterken. Ik help ook andere vrouwen die soortgelijke ervaringen hebben gehad als de mijne, het corrigeren van semi-permanente wenkbrauwen met henna verf om de vorm en kleur van vervaagde wenkbrauwen te veranderen - legde ze uit - ik wil mensen bewust blijven maken van de ervaring die ik heb opgedaan, via mijn activiteit, om te voorkomen dat anderen lijden zoals ik", voegde ze eraan toe.

Ze is er in ieder geval in geslaagd om het beste uit deze slechte ervaring te halen!

Advertisement