Ze is 74 jaar oud maar ziet er veel jonger uit: "Ik vermijd de zon", dit is slechts een van haar adviezen

Janine image
door Janine

02 Juli 2023

Ze is 74 jaar oud maar ziet er veel jonger uit: "Ik vermijd de zon", dit is slechts een van haar adviezen
Advertisement

Groei, volwassenheid brengt ook het gewicht van het ouder worden met zich mee. Ervaringen uit het verleden vormen onze persoon, transformeren ons langzaam en bereiden ons voor op meerdere toekomstscenario's. Wijsheid en kennis zijn "sterke wapens" in ons bestaan. Helaas gaat leren en “geleefde mensen” worden hand in hand met ouder worden.

Veel mensen maken zich druk om er zo jong mogelijk uit te blijven zien in de ogen van de toeschouwer. Maar niet de hoofdpersoon van dit verhaal, en toch laat haar figuur in combinatie met haar 74-jarige leeftijd iedereen sprakeloos achter. Laten we haar verhaal en de geheimen achter haar jonge aspect ontdekken.

via 7news

Laten we het hebben over Vera Wong, een waar icoon van de modewereld: ze is een beroemde styliste die beroemd werd door het maken van prachtige trouwjurken. Maar dat is niet wat het meest opvalt aan haar.

De mooie vrouw heeft de rijpe leeftijd van 74 jaar, maar haar gezicht en lichaam zien er duidelijk veel jonger uit! Slank silhouet, platte buik en buikspieren, lange en gespierde benen. Geen grammetje vet. Het "verval" van haar lichaam lijkt jaren en jaren geleden te zijn gestopt.

Wat volgens haar verklaringen het meest verrassend is, is dat er jong uitzien nooit een van de fundamentele aspecten voor haar is geweest: "Ik ben blij dat ik ‘mooi’ ouder word, maar ik heb altijd meer belang gehecht aan mijn werk dan aan iets anders", zei de modester. Toch zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die ze aanbeveelt te volgen om er goed uit te blijven zien.

Advertisement

"Ik probeer altijd minstens 9 uur slaap te krijgen, soms lukt het niet, maar dat is wel de bedoeling. Slaap is essentieel om er jeugdig uit te zien”, onthulde Wong.

"Ik probeer ook te voorkomen dat ik te veel zon krijg, want dat is niet goed voor de huid en bevordert bijvoorbeeld het verschijnen van rimpels", voegde ze eraan toe. Maar de vrouw gaf ook toe dat ze zichzelf niet berooft van sommige van haar geneugten, zij het niet erg gezonde: ze drinkt heel vaak cocktails op basis van wodka, meestal 's avonds tussen 18.00 en 19.00 uur.

Het geheim van haar "eeuwige jeugd" vat ze samen met dit fundamentele punt: "niemand gelooft me als ik het zeg, maar werken houdt je jong. Het houdt je brein actief en elastisch, en je geest vitaal: ik denk dat het welzijn van mentale voldoening een beslissende invloed heeft op het lichaam", zei ze ten slotte. Wat denk jij?

Advertisement