Vader wordt gefilmd terwijl hij zijn zoon weghaalt die deelnam aan enkele rellen

Janine image
door Janine

04 Juli 2023

Vader wordt gefilmd terwijl hij zijn zoon weghaalt die deelnam aan enkele rellen
Advertisement

De rol van ouders is ongetwijfeld een van de meest delicate en complexe die er is: het hangt van deze figuren af ​​wat voor soort persoon een kind zal worden als het volwassen is. Het is daarom essentieel dat opvoeding, respect en andere fundamentele waarden aan kinderen worden meegedeeld, vanaf de vroegste leeftijd van "begrip". Een van de meest problematische periodes is ongetwijfeld die van de pubertijd: een "opstandige" leeftijd waarin kinderen hun autonomie willen laten gelden ten koste van de regels.

Maar dit leidt er soms toe dat ze, zonder het te beseffen, in gevaarlijke situaties terechtkomen, totdat het te laat is. Net zoals deze tiener overkwam. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Mirror

Het verhaal speelde zich af in Frankrijk, getroffen door enkele interne rellen veroorzaakt door sterke meningsverschillen tussen de Parijse politie en haar inwoners. De protesten zijn ontaard in echte volksopstanden: straatgevechten en brandende voertuigen zijn slechts enkele van de gevolgen van de "opstand".

Hoe dan ook, temidden van deze chaos legde een videoclip de belangrijkste gebeurtenis van dit verhaal vast: een vader ging blijkbaar "de straat op" om zijn tienerzoon terug te halen, die vermoedelijk ook bij de protesten betrokken was.

Het meest verrassende is de "manier" waarop deze vader de jongen “meeneemt". Hij "begeleidt" hem naar de auto door hem letterlijk aan zijn oor te trekken, maar dat is nog niet alles.

Advertisement

Zodra ze bij de auto zijn aangekomen, duwt hij de jongen zelfs rechtstreeks in de kofferbak! Luide kreten van protest en afkeuring zijn nutteloos.

De man start de auto, klaar om zijn zoon in veiligheid te brengen, weg van die gewelddadige scenario's. De reacties op deze video waren divers: sommige mensen applaudisseerden voor het "standvastige" gedrag van de man en noemden zijn acties een duidelijk voorbeeld van "juiste" discipline.

Anderen daarentegen waren verbijsterd door de houding van die woedende vader. Natuurlijk kunnen we ons de bezorgdheid en angst die hij op dat moment voelde alleen maar voorstellen en het is niet aan ons om deze acties te beoordelen. Wat vind jij, denk je dat hij zijn zoon de juiste behandeling heeft gegeven?

Advertisement