Een man zegt tegen een moeder dat ze zichzelf moet bedekken tijdens het geven van borstvoeding: ze geeft hem het perfecte antwoord

Janine image
door Janine

22 Juli 2023

Een man zegt tegen een moeder dat ze zichzelf moet bedekken tijdens het geven van borstvoeding: ze geeft hem het perfecte antwoord
Advertisement

Voor je kinderen zorgen is om vele redenen nooit gemakkelijk. Ouder zijn, moeder zijn, vergt veel fysieke en mentale energie om zo goed mogelijk voor je kroost te kunnen zorgen.

Soms echter, naast de zware dagelijkse uitdagingen die verband houden met het ouderschap, merken we dat we zelfs moeten vechten met mensen die vreemden voor ons zijn en die zich gedwongen voelen om onze acties te beoordelen, zelfs om ons een lesje te leren. Maar deze vrouw heeft het hele web enthousiast gemaakt vanwege de scherpzinnigheid die op een "vijandig" moment wordt getoond. Laten we de details bekijken.

via Abc11

A friend’s daughter-in-law was told to “cover up” while feeding her baby, so she did!🤣 I’ve never met her, but I think...

Pubblicato da Carol Lockwood su Lunedì 30 luglio 2018

Het verhaal speelde zich af in Cabo San Lucas, in Mexico: Melanie Dudley gaf haar 3 maanden oude zoontje borstvoeding terwijl ze aan het lunchen was in een Mexicaans restaurant. Niets opvallends of iets wat nog nooit gezien is.

Toch zijn er in dit opzicht twee tegengestelde stromingen: er zijn er die beweren dat borstvoeding een volkomen natuurlijke actie is en waarvoor er geen reden is om je te schamen, en er zijn er die het in plaats daarvan fatsoenlijker vinden dat een vrouw “apart gaat zitten” om haar baby te voeden.

Melanie is absoluut van het eerste idee en heeft dan ook niet geaarzeld om in het openbaar borstvoeding te geven. Een vreemde sprak haar aan en vroeg haar onmiddellijk te stoppen en zich te bedekken. Dus deed de vrouw wat de persoon van haar vroeg. Min of meer.

Advertisement
Melanie Dudley/idcrawl

Melanie Dudley/idcrawl

Ze wilde liever geen discussie met de onbekende aangaan en om te voorkomen dat het tot ruzie zou leiden, voerde ze daarom de wensen van de man uit. Maar ze deed het letterlijk!

Ze “bedekte” zichzelf inderdaad, zoals haar was gevraagd, maar niet het deel van haar lichaam dat bij de borstvoeding betrokken was: ze deed een jas over haar hoofd en haar hoofd verdween eronder. Van Melanie kon je niets anders zien dan haar figuur tot aan haar borst, vastbesloten om haar kleine wezentje te blijven voeden.

Haar man besloot dat hilarische moment te vereeuwigen door een foto te maken die al snel op het net belandde: de schoonmoeder van de jonge vrouw publiceerde die foto vervolgens, wat talloze reacties opleverde.

De meeste mensen hebben Melanie en haar ironie gesteund, maar er zijn er ook geweest die er een negatieve mening over hebben geuit. Wat vind je van borstvoeding geven in het openbaar?

Advertisement