Moeder is teleurgesteld na de onthulling van het geslacht van haar kind: haar nicht valt haar aan en er ontstaat ruzie

Janine image
door Janine

03 Mei 2024

Moeder is teleurgesteld na de onthulling van het geslacht van haar kind
Advertisement

De komst van een kind is altijd een prachtige gebeurtenis, het is moeilijk om niet enthousiast te zijn over het op de wereld zetten van een nieuw leven. Voor sommige toekomstige ouders kan het echter een klein “existentieel drama” betekenen: het verlangen om een ​​meisje of een jongetje te krijgen.

Is het hebben van een voorkeur een slechte zaak? Eén van de hoofdrolspeelsters in dit verhaal had zeer duidelijke ideeën en die van haar was veel meer dan een voorkeur.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van een van de twee moeders

Freepik - Not the actual photo

Een 29-jarige zwangere vrouw wilde op Reddit de ruzie die ze had met haar nicht, 27 jaar, die ook zwanger was, openbaar maken.

"Voor mij is het niet mijn eerste zwangerschap: ik heb al een zoontje van drie, maar voor mijn nicht - met wie ik helemaal geen hechte band heb - is het de eerste", onthulde de 29-jarige.

"Ik moet toegeven dat we, hoewel ik haar de laatste tijd niet zo aardig vind, wat hechter zijn geworden: we praten vaker omdat we allebei zwanger zijn en daarom delen we gedachten en gevoelens hierover", voegde de oudere nicht eraan toe.

De 27-jarige bekende tegenover de andere vrouw dat ze vurig naar een meisje verlangt en dat ze zichzelf gewoon geen jongetje ziet opvoeden. Het jongste nichtje gaf een gender reveal party, maar helaas ging het niet zoals ze wilde.

Advertisement

De ruzie tussen de twee vrouwen

Tima Miroshnichenko/Pexels - Not the actual photo

"Tijdens het evenement werd duidelijk dat ze een jongetje zou krijgen… je zag meteen haar spijt, haar teleurstelling, over het nieuws dat ze ontving", zei de oudere nichtf.

De vrouw deed er niets aan om haar frustratie te verbergen en na dat feestje huilde ze dagenlang. Vervolgens bekende ze haar wanhoop aan haar andere nicht en smeekte haar haar vervolgens te vertellen over het geslacht van de baby die zij verwachtte: “Ik weet niet zeker of ik naar je gender reveal party kan komen als je een meisje verwacht, ik zou te verdrietig zijn en het zou me eraan herinneren hoe graag ik ook een meisje wilde", vertelde de 27-jarige haar.

De oudere nicht was echter niet van plan het geslacht van haar baby – een meisje – bekend te maken en had haar nicht van tevoren geadviseerd niet te komen. Ze kregen een felle discussie en de 29-jarige, geërgerd, explodeerde: "Als je zo graag een meisje had gewild en dus wist hoe erg je het zou vinden als het een jongetje zou zijn, dan had je geen gender reveal party moeten organiseren!", had ze haar erop gewezen.

Toen de nicht deze woorden hoorde, werd ze woedend en begon ze hun familieleden te bellen om te zeggen dat ze niet op het feestje van de 29-jarige mocht komen.

De reacties van gebruikers

"Zowel mijn zwager als mijn man staan ​​volledig aan mijn kant, maar ik erken dat ik mijn geduld heb verloren: als ze me niet zoveel stress had bezorgd, zou ik zeker anders hebben gereageerd. Nu vraag ik me af of ik heb overdreven om die dingen tegen haar te zeggen”, bekende de vrouw. Laten we eens kijken wat sommige internetgebruikers denken.

"Je hebt niets verkeerds gezegd: mijn gedachten gaan alleen uit naar dat arme kind dat misschien zal opgroeien zonder de liefde van een moeder vanwege iets onbenulligs als zijn geslacht...", schreef iemand, "Ik begrijp de frustratie van je nicht niet: ik bedoel, als het haar vijfde zwangerschap was geweest en ze haar vijfde zoon had gekregen, zou ik haar gemoedstoestand hebben begrepen, maar in elk geval duurt dit soort ‘teleurstelling’ voor een ouder maar een paar minuten”, aldus een ander.

"De belangrijkste factor zou de gezondheid van het kind moeten zijn en niet het geslacht! Zo ver gaan om te zeggen dat je bedroefd bent door een gender reveal is pure waanzin", schreef weer een ander. Wat denk jij ervan?

Source:

Reddit

Advertisement