Visuele quiz, vind de indringer: kun jij erachter komen welk figuur anders is dan de anderen?

Janine image
door Janine

24 Juli 2023

Visuele quiz, vind de indringer: kun jij erachter komen welk figuur anders is dan de anderen?
Advertisement

Visuele raadsels zijn een soort puzzel die observatie- en visuele analysevaardigheden test. Een van de meest voorkomende soorten visuele puzzels is “zoek de indringer", waarbij een reeks figuren die erg op elkaar lijken in één afbeelding wordt gepresenteerd, maar waar een van hen een iets ander kenmerk dan de andere heeft.

In de afbeelding die we je in deze leuke visuele test aanbieden, worden achtereenvolgens een reeks kleine eenhoorns afgebeeld. Uiterlijk zien ze er allemaal identiek uit, een exacte kopie van elkaar. Maar dat is niet zo.

Onderzoek elk kleinste detail en met de juiste observatiegeest zal iets abnormaals je aandacht trekken. Maar laten we niet langer wachten en jezelf op de proef stellen met deze stimulerende uitdaging!

Advertisement

De uitdaging: vind de eenhoorn die er anders uitziet in 30 seconden

De uitdaging: vind de eenhoorn die er anders uitziet in 30 seconden

Als je het niet kunt vinden, probeer dan een andere aanpak. Als je bijvoorbeeld alle staarten hebt waargenomen, probeer je dan te concentreren op andere details van het lichaam, waarschijnlijk heb je iets over het hoofd gezien.

Kijk goed en observeer zelfs de kleinste details: de vorm, kleur of positie van de afgebeelde objecten kunnen je in staat stellen de indringer op te sporen.

Advertisement
wallpaperflare.com

wallpaperflare.com

Voordat je naar beneden scrolt en de oplossing ontdekt, kun je jezelf misschien nog een paar seconden de tijd geven om te zien of het je lukt. Het vermogen om verborgen details te observeren en op te merken werkt van persoon tot persoon anders; het kan zijn dat je nog een paar seconden nodig hebt, of misschien zijn je ogen vermoeider dan normaal. Dus geef niet op!

En als je echt benieuwd bent naar het resultaat van de quiz, dan vind je hieronder de oplossing.

Hier is de oplossing van dit visuele spel:

Hier is de oplossing van dit visuele spel:

Heb je de indringer kunnen lokaliseren? Zo ja, gefeliciteerd!

Als het je daarentegen niet is gelukt, zullen we onthullen wie de "indringer" is: de gemarkeerde eenhoorn heeft iets andere manen, waardoor hij in feite net iets anders is dan alle anderen.

Terwijl alle fantasiedieren manen hebben die eindigen in een krul, heeft de indringer een ander kapsel!

Een uitdaging die alleen de meest oplettende waarnemers waardig is, maar maak je geen zorgen: door deze spellen te spelen, word je steeds beter getraind en vaardiger!

Source:

Image Credit: Pixabay

 

Advertisement