Vrouw overspoelt haar man met telefoontjes om hem de voetbalwedstrijd niet te laten zien: hij klaagt haar aan

Janine image
door Janine

27 Juli 2023

Vrouw overspoelt haar man met telefoontjes om hem de voetbalwedstrijd niet te laten zien: hij klaagt haar aan
Advertisement

Het cultiveren van hobby's, interesses en passies zijn activiteiten die plezier en voldoening kunnen brengen: voor velen vertegenwoordigen ze de kern van hun positieve ervaringen. Als verplichtingen en huishoudelijke taken deel uitmaken van praktisch ieders leven, is het ook goed om de gelegenheid te hebben om uit te rusten of te genieten zoals je wilt.

Er zijn mensen die comfortabel op de bank ontspannen, mensen die liever "stoom afblazen" door te sporten, enzovoort. Zeker wanneer je een diepe interesse hebt voor iets, een soort liefde, is het onmogelijk om dit verlangen te stoppen. Een vermoeide en verveelde Engelse vrouw kwam er op de harde manier achter. Maar tegen welke prijs?

via Thenationview

Laten we het hebben over Joanna Healey, 59 jaar, een Engelse vrouw getrouwd met een man genaamd Steve. Een paar zoals velen, ware het niet dat er een eeuwigdurend conflict tussen hen was: hij houdt enorm veel van voetbal en volgt ijverig alle wedstrijden van zijn favoriete team, maar zij kan die sport gewoon niet verdragen ​​en is er zelfs een hekel aan gaan krijgen.

Elk weekend geeft Steve het kijken naar de wedstrijd niet op en dit zorgt voor ontevredenheid bij Joanna, die alleen is en zich verveelt.

De man in kwestie deelt zijn grote passie voor voetbal met enkele van zijn vrienden. Tijdens het ongelooflijke evenement waar we je over gaan vertellen, was hij thuis met een stel, John en Debbie Ashworth, om de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United te bekijken.

En toen begon zijn mobiele telefoon te rinkelen...

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Het was zijn vrouw die hem zocht. Maar Steve had haar niet alleen verteld waar en met wie hij die dag zou zijn, maar hij had haar zelfs uitgenodigd om tijd door te brengen bij die vrienden thuis om samen naar de wedstrijd te kijken. Ze had geweigerd en had zich zeker niet ingehouden om zich ongelukkig en geïrriteerd te tonen.

De man negeerde vervolgens het telefoontje van zijn vrouw en alle volgende. Vele andere oproepen. Toen Joanna geen contact met hem kon krijgen, begon ze beide vrienden te bellen en stopte niet. Alle drie de voetballiefhebbers werden door omstandigheden gedwongen hun telefoon uit te zetten om tv te kunnen kijken. Toen Debbie uiteindelijk besloot om met Joanna te praten, begon deze laatste tegen hen te schreeuwen en te schelden zonder op haar woorden te letten.

Steve, moe van dat overdreven gedrag, besloot zijn vrouw voor de rechter te slepen: de vrouw beweerde zich zorgen te maken over hun hond en gaf toe dat ze gewoon gezelschap wilde om hem met haar man uit te laten en vervolgens wat tijd met hem door te brengen.

Maar de intimiderende houding van de vrouw werd niet gerechtvaardigd door de rechters die haar veroordeelden tot 12 maanden sociale dienstverlening en een boete van 80 pond. Wat vind je van dit verhaal?

 

Advertisement