Vriend is woedend omdat zijn toekomstige vrouw de ring niet draagt ​​die hij haar tijdens het aanzoek heeft gegeven

Janine image
door Janine

13 Juni 2024

Man wordt boos omdat het meisje de ring niet draagt ​​die hij haar voor hun verloving heeft gegeven
Advertisement

Er is een moment waarop vreugde ons hart vult en we ons ervan bewust zijn dat we niet gelukkiger zouden kunnen zijn: we hebben het over het moment waarop twee verliefde mensen elkaar eeuwige liefde zweren! Nog voordat de huwelijksgeloften worden uitgewisseld, is er een voorafgaande “stap” die de onmiddellijke en onlosmakelijke verbintenis van een paar tot stand brengt, namelijk wanneer het aanzoek wordt gedaan.

Over het algemeen is het de man die op één knie gaat zitten en zijn geliefde een prachtige ring geeft om haar ten huwelijk te vragen. Dat was hier ook het geval, maar het was het juweel dat het verschil maakte: er ontstond een gespannen situatie tussen de twee…

via Reddit

Het verhaal van de vriend

Vorsul/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0

De hoofdpersoon van het verhaal wendde zich tot het populaire Reddit-forum om te vertellen over een dynamiek die hem erg dwars zat.

"Ik heb mijn vriendin een paar dagen geleden ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd, tot nu toe alles goed: we waren zo gelukkig! Omdat we al een tijdje samen waren, was het onderwerp “verlovingsring” al ter sprake gekomen, dus ik wist dat ze een andere ring zou willen dan de klassieke diamant waarmee je een aanzoek doet”, verduidelijkte de man meteen.

Hij vroeg zijn geliefde dus ten huwelijk door haar een prachtige ring met een amethist als edelsteen te geven. Zijn vriendin leek enthousiast bij het zien van dat juweel, maar toen ging er iets niet zoals de man had verwacht...

"Behalve op de eerste avond toen we onze officiële verloving vierden, heeft ze de ring nooit meer gedragen. Ik wees haar erop dat ik haar keuze niet waardeerde… maar op alle daaropvolgende dagen had ze die ring niet om haar vinger”, vertelde de teleurgestelde en boze man.

Advertisement

De discussie tussen de twee geliefden

Freepik - Not the actual photo

Dus confronteerde de man zijn toekomstige vrouw er mee en vroeg haar eerlijk tegen hem te zijn: “Vertel me de waarheid, je vindt de ring die ik je gegeven heb niet mooi, hè? Je had liever een diamant gehad”, drong de man bij haar aan.

“Het is niet wat je denkt, de reden is precies het tegenovergestelde! Ik hou van de ring en dat is precies waarom ik niet wil dat hij kapot gaat: de amethist is prachtig, maar als ik hem elke dag draag, zou dat betekenen dat ik er krassen op maak, dat ik hem verpest, en dat is niet wat ik wil", had de vrouw hem uitgelegd.

Haar vriend geloofde deze woorden echter niet en bleef ervan overtuigd dat zijn vriendin zijn cadeau niet mooi vond: hij vroeg de internetgebruikers om hun mening, laten we eens kijken wat ze antwoordden.

"Nu rest alleen nog het oude stereotype dat vrouwen noodzakelijkerwijs een diamant als verlovingsring willen. Mijn vriend gaf me een grijze ring met een moissaniet en ik had niet gelukkiger kunnen zijn: het belangrijkste is om te zien dat je man kan luisteren wat wij mooi vinden!", zei een gebruiker, "Je moet naar je vriendin luisteren: het is waar dat sommige edelstenen minder duurzaam zijn en het is daarom begrijpelijk dat ze bang is dat haar ring beschadigd raakt. In elk geval moet je niet aan haar twijfelen, want ze staat op het punt je vrouw te worden...", schreef een ander. Wat vind jij?

Source:

Reddit

Advertisement