Deze vrouw werd blind nadat ze haar oogbollen blauw had geverfd

Janine image
door Janine

30 Juli 2023

Deze vrouw werd blind nadat ze haar oogbollen blauw had geverfd
Advertisement

Tatoeëren is een echte kunst en veel mensen houden ervan om prachtige tekeningen op hun lichaam te hebben. Gekleurd, zwart/wit, groot en klein, zichtbaar of niet, tatoeages zijn binnen ieders bereik en helemaal ingeburgerd in vergelijking met lang geleden. En als het waar is dat het in sommige omgevingen beter is om er niet te veel en te zichtbaar te hebben, strijden mensen in andere bijna om een Guinness Book of Records te bereiken, waarbij ze het grootste deel van hun lichaam tatoeëren.

Iedereen is vrij om in die zin te kiezen, het belangrijkste is om het altijd in geschikte omgevingen en onder de strikte controle van gekwalificeerd personeel te doen. Bovendien moet je nooit overdrijven, anders zou je je gezondheid in gevaar kunnen brengen. De vrouw over wie we je willen vertellen, weet dit goed.

via New York Post

AMBER LUKE FANPAGE/Instagram

AMBER LUKE FANPAGE/Instagram

Dit is Amber Luke, een 28-jarige Australische uit Brisbane die erg beroemd is geworden vanwege haar bijzonderheid die voor iedereen duidelijk zichtbaar is. De bekende influencer heeft een persoonlijk record behaald door 98% van het oppervlak van haar lichaam te tatoeëren. Niet veel mensen die van tatoeages houden, hebben zich gewaagd om zo'n doel te bereiken. Deze vrouw deed het en helaas niet zonder gevolgen.

Met meer dan $100.000 geïnvesteerd en ongeveer 600 tatoeages over haar hele lichaam, is de vrouw een van de meest getatoeëerde mensen ter wereld. Om haar doel na te streven, besloot ze beide oogbollen te kleuren, wat haar duur kwam te staan.

Advertisement

"Hiervoor moest ik 4 prikken in mijn oogbollen doorstaan ​​- zei de vrouw - Het was helemaal niet gemakkelijk, maar ik ben er blij mee. Een paar dagen heb ik zelfs blauwe tranen gehuild en omdat mijn tatoeëerder te diep was gegaan met de spuit kon ik drie weken niet zien".

Om haar passie voor deze kunstvorm na te streven, maakte de jonge vrouw daarom een ​​nare periode door en leerde ze de wereld van blindheid van dichtbij kennen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de verandering van dit aspect voor veel problemen heeft gezorgd bij het zoeken naar werk. Velen weigerden haar aan te nemen, juist vanwege die tatoeages die ze als overdreven beschouwen.

Toch blijft Amber overtuigd van de keuzes die ze heeft gemaakt en zou ze om geen enkele reden ter wereld op haar schreden terugkeren. De Australische vrouw zei dat deze veranderingen aan haar lichaam de juiste manier waren om het pad te volgen dat haar leidde om haar ware zelf te ontdekken. Daarom zou ze nooit spijt krijgen van de beslissingen die ze nam, ondanks het feit dat ze serieus het risico liep haar gezichtsvermogen voor altijd te verliezen.

Wat vind jij van het verhaal van Amber en haar grenzeloze passie voor tattoos?

Advertisement