Een hertje ligt roerloos op straat... Als een man het diertje optilt en naar de overkant brengt, is de reactie van het diertje verbluffend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hertje ligt roerloos op straat...…
Een man stopt voor een garage: wat de camera registreert is onbetaalbaar! Met deze eenvoudige truc tover je een normale quiche om in een lust voor het oog!

Een hertje ligt roerloos op straat... Als een man het diertje optilt en naar de overkant brengt, is de reactie van het diertje verbluffend!

25.053
Advertisement

De tederheid en schoonheid van dit hertje is net zo aandoenlijk als de man die besluit om het diertje te redden. Het hertje ligt midden op straat en houdt zich doodstil in de hoop dat hij opgaat in de omgeving.

Als de man het diertje nadert, merkt hij dat hij nog ademt, maar doodsbang is. Als Stephen (zoals de man heet) het hertje in zijn armen neemt om het naar de overkant te brengen, is de reactie van het diertje onverwachts! :-)

Tags: DierenHerten

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt