Met deze truc kun je te krappe schoenen wijder maken! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met deze truc kun je te krappe schoenen…
Een brandweerman pakt een fles coca-cola: de manier waarop ze brand blussen in de VS is FENOMENAAL! Ze begint met het verwijderen van het etiket van een plastic yoghurtbeker en creëert een overheerlijk cadeau!

Met deze truc kun je te krappe schoenen wijder maken!

25.811
Advertisement

Lopen met te krappe schoenen is niet alleen vermoeiend en pijnlijk, maar ook ten zeerste afgeraden omdat het slecht voor de gezondheid van je voeten is. Soms koop je een paar schoenen die net iets te strak zitten, maar als je er een aantal dagen op hebt gelopen, zitten ze al vak een stuk aangenamer.

Met de truc die we hier gaan bespreken, kun je jezelf de moeite van het uitlopen van schoenen en een aantal blaren besparen. Het leuke is... het kost niets! Het enige wat je nodig hebt is water en een aantal plastic zakjes!  

Gebruik plastic zakjes die je hermetisch kunt afsluiten en vul deze voor de helft met water. Plaats de met water gevulde zakjes in je te krappe schoenen.

Plaats je schoenen in de vriezer voor 24 uur: het water in de plastic zakjes bevriest en zet uit en rekken je schoenen langzaam op.

Advertisement

Haal je schoenen vervolgens uit de vriezer en verwijder de ijszakken. Probeer je schoenen uit. Je zult merken dat je schoenen perfect zitten en niet meer knellen!

Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen comfort of mooie schoenen!

Bekijk de video om te zien hoe hele proces in zijn werk gaat! :-)

Tags: TrucjesNuttigIdeeën

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt