10 Alternatieve Manieren Om Desinfecterende Alcohol Te Gebruiken Voor Een Beter Leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 Alternatieve Manieren Om Desinfecterende…
Hoe in 5 minuten hoofdpijn te verminderen zonder medicijnen te gebruiken De nagel

10 Alternatieve Manieren Om Desinfecterende Alcohol Te Gebruiken Voor Een Beter Leven

719
Advertisement

Veel mensen hebben een fles desinfecterende alcohol in de medicijnkast staan zonder echt goed te weten waar het voor is en waar het specifiek voor bedoeld is. Geen enkel probleem, wij laten je hier 10 verschillende manieren zien om dit product te gebruiken en in sommige gevallen zou je niet zonder meer kunnen. Allereerst is het goed te weten dat desinfecterende alcohol, of ethyl, een percentage heeft van 97,5 gedenatureerde alcohol, en ook al kun je het niet drinken, je vindt vast een andere manier om het te gebruiken.

1) Teken verwijderen. Spuit het gedeelte waar het insect zich heeft vastgebeten in met alcohol en dep zachtjes met een watje, daarna haal je het insect eruit met een pincet (let op dat je het insect niet door midden breekt want dan blijft de helft erin zitten, mocht dit gebeuren schakel dan een arts of dierenarts in).

2) Muggenbulten verzachten. Dep de bult met een watje met alcohol en je verzacht de jeuk.

3) Bedwantsen elimineren. Als deze insekten in je slaapkamer zitten, pak dan een spuitbus en vul hem met alcohol om je matras, lattenbodem en bedstructuur mee in te spuiten. Spuit regelmatig om ze volledig te verwijderen. Ventileer daarna je slaapkamer goed zodat je de alcohol niet inademt.

4) Vlekken verwijderen. Meng twee delen water en één deel alcohol in een spuitfles en schud de fles. Spuit dit op de vlekken en wrijf er met een doekje overheen.

5) Geur verwijderen uit je sportschoenen. Spuit iedere avond wat alcohol in je schoenen en zet ze op een geventileerde plek. Doe dit iedere dag en je schoenen hebben geen nare luchtjes meer!

6) De knoflooklucht van je handen verwijderen. Als je gekookt hebt en de knoflooklucht blijft aan je handen zitten, doe er dan wat alcohol op en was je handen dan met water en zeep.

7) Spierpijn verzachten. Masseer je spieren met wat alcohol om wat verzachting te krijgen.

8) Je handen schoonmaken. Neem één deel aloëgel en twee delen alcohol en wrijf even. Op deze manier hoef je geen desinfecterende handgel meer te kopen. Je kunt ook een flesje klaarmaken en het altijd in je tas meenemen.

9) Koude brandwonden verminderen. Wrijf met wat alcohol over de wonden om wat verzachting te krijgen.

10) Bril schoonmaken. Spuit wat alcohol op de bril en wrijf met een doekje om ze goed schoon te maken.

Tags: TrucjesNuttig

Advertisement

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt