Deze 6-jarige jongen is beroemd geworden door zijn eigenaardige ochtendroutine (+VIDEO)

Janine image
door Janine

25 Mei 2023

Deze 6-jarige jongen is beroemd geworden door zijn eigenaardige ochtendroutine (+VIDEO)
Advertisement

Gewoonten zijn die momenten in het leven waarop we onszelf kunnen vinden, even op adem kunnen komen en de dagelijkse klusjes kunnen “overleven”. Gewoonten maken deel uit van ons bestaan ​​en hebben betrekking op vele aspecten ervan. We hebben ze op het werk, thuis, in relaties en overal elders. Ze zijn repetitief en bijna altijd hetzelfde, maar ze zijn ook van vitaal belang en we kunnen niet zonder.

Vaak hebben we zowel als kind als volwassene ochtendroutines, maar afhankelijk van de leeftijd verschillen deze totaal van elkaar. Behalve in sommige gevallen, zoals degene waarover we je willen vertellen. De hoofdpersoon van het verhaal is een 6-jarige jongen die het web in vervoering heeft gebracht met zijn spontaniteit en kalmte. Laten we hem leren kennen.

via alissa360style/Instagram

alissa360style/Instagram

alissa360style/Instagram

Ayaan is een 6-jarige jongen die een echte ster op het web is geworden dankzij een video die is geplaatst door zijn moeder Alissa Holder. De succesvolle schrijfster wilde een privé-moment van haar zoon vastleggen en deelde dit op sociale media. "Hoe Ayaan zijn dag begint" - met dit bijschrift begint de clip waarin de jongen aan tafel zit en, bladerend in een boek, geniet van een warme kop thee met honing.

Een perfecte oude man die ervan houdt om een ​​uur eerder dan zijn broers wakker te worden en een moment voor zichzelf vrij te maken voordat hij aan de dag begint. Iets wat misschien niet veel kinderen doen en dat is waarom mensen erover praten. "Wie is de 55-jarige gevangen in dit kind" - zegt een gebruiker. En dat is precies wat veel mensen dachten en deed glimlachen.

Advertisement

"Ayaan houdt ervan om alleen te zijn en geniet graag van de ochtend in volledige rust en ontspanning - zei moeder Alissa - Toen ik mezelf voor deze scène bevond, was ik de lunch aan het bereiden voor hem en zijn kleine zusje Alaïa. Ik zag hem aan zijn thee met citroen en honing nippen terwijl hij een nieuw boek las - vervolgde ze - Eerst lachte ik omdat het leek alsof hij poseerde, maar toen besefte ik dat ik dit alles leuk vond en dat ik blij was met zijn moment van kalmte en concentratie voor school".

De vrouw vertelde hoe haar kind sociaal, lief en behulpzaam is met zijn broertjes en geïnteresseerd is in veel dingen zoals sport, muziek en nog veel meer. Verschillende mensen reageerden op de video en lieten een bericht van waardering achter voor de kleine. En geef ze eens ongelijk: geconfronteerd worden met zo'n scène vervult ons hart alleen maar met tederheid en laat ons ook glimlachen, want laten we eerlijk zijn, hij ziet er echt uit als een kleine, leuke en elegante 60-jarige, nietwaar?

Advertisement