Ze vernoemt haar dochter naar een beroemde tekenfilm: "Ik wilde dat ze een unieke naam had"

Janine image
door Janine

09 Februari 2023

Ze vernoemt haar dochter naar een beroemde tekenfilm: "Ik wilde dat ze een unieke naam had"
Advertisement

Het kiezen van een naam voor je baby is bijna nooit gemakkelijk. Er zijn mensen die altijd hebben geweten wat het zou moeten zijn en anderen die er juist urenlang over praten. Of je nu tot de eerste of tweede groep behoort, het maakt niet uit, wat zeker is, is dat de keuze van de naam voor de jongen of het meisje exclusief aan de ouders is. Daarom is het niet erg als familie en vrienden het eindresultaat niet mooi vinden.

Zoiets dacht misschien de hoofdrolspeelster van dit verhaal, die samen met haar partner koos voor een uitgesproken ongebruikelijke naam voor haar tweede dochter. Laten we er samen achter komen.

via Mirror

Advertisement

Als je zwanger bent en misschien geen favoriete naam hebt om aan de baby te geven, denk je aan die van een naast familielid of een beroemd persoon. Er zijn er echter die erin slagen nog origineler te zijn, zoals de moeder die centraal staat in dit verhaal. Indy Clinton, 25 jaar, uit Sydney, Australië, heeft een sensatie veroorzaakt op internet vanwege de keuze die is gereserveerd voor haar dochtertje.

Toen ze voor de tweede keer moeder werd, dacht de vrouw aanvankelijk aan Paloma, maar toen ze het kind zag, kon ze het volgens haar niet anders dan veranderen. Zo koos mama Indy de naam Bambi voor het kleine meisje. De meesten van ons zullen zich het lieve en knuffelige hertje uit een van Disney's beroemdste films herinneren, en dat schattige dier was de winnaar in de race voor de te kiezen naam.

Advertisement

De vrouw en haar partner hebben al een zoon, de 2-jarige Navy, die gek is op het geanimeerde personage, dat de ouders hielp bij de keuze voor zijn kleine zusje. De originaliteit heeft echter geen goede respons gevonden bij mensen, noch bij familieleden, noch bij de vele gebruikers die van de kwestie hebben gehoord en die er harde kritiek op hebben geuit, maar het heeft deze moeder niet gekwetst.

"Toen ik beviel was ik ervan overtuigd dat Bambi de meest originele naam was die iemand ooit had gebruikt", zei de vrouw. Unieke namen zijn de nieuwe mode en het zou veel erger zijn geweest om er een uit de jaren 1900 te kiezen. Het kan me niet schelen wat mensen denken - vervolgde ze - alles wordt bekritiseerd en ik heb ze gewoon iets gegeven om over te praten".

Echt een originele of "overhaaste" keuze: wat denk jij?

Advertisement