Deze moeder is bevallen van een "enorme" tweeling: "soms geloven ze niet dat ze van mij zijn omdat ik zo klein ben"

Janine image
door Janine

08 December 2022

Deze moeder is bevallen van een "enorme" tweeling: "soms geloven ze niet dat ze van mij zijn omdat ik zo klein ben"
Advertisement

Kinderen zijn speciaal: wat ze ook doen, wat hun aspect ook is, we kunnen niet ontkennen dat ze een heilzame kracht hebben voor degenen die besluiten ze te krijgen, en ze vullen het hart met vreugde. Als ze anders zouden zijn dan we ons voorstellen, zou dit natuurlijk nog meer hilariteit en sympathie voor hen kunnen creëren en de moeder van de tweeling waarover we je willen vertellen, weet er iets van.

Deze twee poppetjes zijn heel beroemd geworden op internet vanwege hun fysieke kenmerken: ze zijn veel groter dan normaal. Als je ze in de armen van hun moeder ziet, lijken ze in feite "buitengewoon", ook al zijn ze dat niet. Laten we ze samen leren kennen.

Advertisement

Camila en Elena zijn de tweelingdochters van Alexis LaRue, 22 jaar, uit St. Paul, in Minnesota. De kleintjes zijn twee echte sterren op het web geworden dankzij hun schoonheid en de video's en foto's die door hun moeder zijn geplaatst. De jonge vrouw besloot namelijk enkele momenten van hun dag te delen, maar ze had nooit zo'n hoge respons van de gebruikers verwacht.

Velen zijn gehecht geraakt aan de meisjes en hebben positieve opmerkingen achtergelaten, en hun belevenissen gevolgd. Wat natuurlijk het meest aantrekt, is de fysieke grootte van de tweeling. Zoals mama Alexis zei, werden ze niet veel groter geboren dan normaal, hun gewicht, zodra ze ter wereld kwamen, was 3 kilo, maar als je ze in haar armen ziet, zien ze er echt heel groot uit.

Advertisement

"Soms geloven mensen niet dat ze van mij zijn - zei Alexis - ze vertellen me dat het onmogelijk is omdat ik klein ben in vergelijking met hen". Zoals ze zelf heeft verklaard, weegt ze slechts 53 kilo en is ze 1,53 meter lang, wat de grootte van haar dochters nog meer onderstreept.

Het is niet het eerste geval van baby's die snel groeien en al veel wegen als ze een paar maanden oud zijn, maar dit betekent niet dat ze buitengewoon zijn, ze volgen gewoon een ander groeipad.

"Ik begon bijna voor de lol video's van mijn meisjes te maken - zei moeder Alexis opnieuw - het was iets wat ik graag in mijn vrije tijd deed. Ik had nooit zoveel ophef verwacht, noch dat mijn kleintjes zo beroemd zouden worden. Ik ben blij dat zoveel mensen ze leuk vinden en dat we samen elke dag vele glimlachen kunnen geven".

Wat vind jij: zijn ze niet prachtig?

Advertisement