Een moeder publiceert een tekening van haar dochter, gebruikers wijzen op een verontrustend detail

Janine image
door Janine

01 Augustus 2023

Een moeder publiceert een tekening van haar dochter, gebruikers wijzen op een verontrustend detail
Advertisement

Van kinderen is bekend dat ze “ongefilterd” zijn, oftewel puur en transparant in hun intenties en wat ze ons willen meedelen. Ze kennen in feite sommige donkere realiteiten van het leven niet en dat is soms maar goed ook. Hun naïviteit zou hen echter in ernstig gevaar kunnen brengen.

Juist daarom is een gezonde en correcte opvoeding essentieel om gezond en veilig op te groeien. In het verhaal dat we je zo dadelijk gaan vertellen, was een heel gezin verbijsterd, getroffen door een feit dat hen diep schokte. De reden? Een tekening van hun kleine meid. Laten we samen kijken wat er is gebeurd en proberen het mysterie te onthullen door jezelf te identificeren in deze visuele test.

via Sdpnoticias

Advertisement

Visuele test

Visuele test

Lolitascak3/Twitter

Misschien had wat er gebeurde voorkomen kunnen worden door goed naar de tekening te kijken. Maar wanneer is iets de fantasie van een kind en wanneer niet? Maar laten we bij het begin beginnen.

Een moeder was heel blij en tevreden met de tekeningen van haar dochter: welke moeder zou dat nou niet zijn? Ze aarzelde dan ook niet om ze op het web te zetten en kreeg ook veel complimenten van vrienden en familie, maar ook van veel vreemden. Iedereen was het erover eens dat het kleine meisje een echte passie voor tekenen had en dat ze aangemoedigd moest worden om dat te doen.

Toen uploadde de vrouw op een dag zoals elke andere (zo leek het tenminste) de tekening die paniek veroorzaakte. Kun jij deze visuele puzzel oplossen? Wat zou volgens jou de reden kunnen zijn geweest dat zoveel bezorgdheid bij iedereen opriep?

Advertisement

Oplossing raadsel

Oplossing raadsel

Lolitascak3/Twitter

Wat veel mensen verbaasde, was een donkere figuur, getekend door het kleine meisje dat bijna helemaal in het zwart was. Blijkbaar was de getekende persoon een man met kort haar en een bruinachtige kleur die neigde naar roodachtig.

In feite is het individu geen lid van de familie: de hele vrolijke bende zit aan tafel met de bedoeling om te eten. Je ziet mama en papa, zij afgebeeld met respectievelijk lang blond haar en hij met snor en stropdas, dan is er het tienerbroertje van het kleine meisje en tot slot het kleine meisje zelf, met kort haar.

Dus wie is de vreemdeling? En waarom werd het bijna volledig "in het zwart" afgebeeld? Ook de positie van de gebogen benen is verdacht...

Pixabay

Pixabay

Als je dacht dat de mysterieuze man iets te maken zou kunnen hebben met een denkbeeldige vriend van het meisje of dat hij haar terugkerende nachtmerrie is (de klassieke "zwarte man"), dan heb je het mis. 

De eerste die iets vreemds opmerkte, was de broer van het meisje die op het lyceum zit: ook al sliepen ze in aparte kamers, hij hoorde haar midden in de nacht in zichzelf praten. Dit was voordat veel internetgebruikers de moeder op dat angstaanjagende detail wezen.

Naar aanleiding van de waarschuwingen die online waren ontvangen, gingen de ouders op onderzoek uit en vonden snoeppapiertjes in de kamer van hun dochtertje. Het probleem is dat ze deze snoepjes niet hadden gekocht, laat staan ​​dat ze ze aan het kleine meisje hadden gegeven. Op een avond had haar broer besloten achter de deur van de kamer van zijn kleine zusje te “gluren" en te wachten op de gebruikelijke onverklaarbare "stem".

Zodra hij het gebruikelijke onduidelijke “gebabbel” hoorde, kwam hij de kamer van het kleine meisje binnen en hier ontdekte hij een verontrustende waarheid: een man, volledig in het zwart gekleed en met rood haar, fluisterde tegen zijn kleine zusje terwijl hij door het raam was geklommen. Toen hij de jongen zag, rende hij weg en verdween. Op de grond had hij tijdens zijn plotselinge ontsnapping wat snoep laten vallen. De verpakking was van hetzelfde type dat door de familie was gevonden.

NB: de feiten die in het verhaal worden verteld, zijn geïnspireerd en zijn puur fictief, maar tekeningen zoals de getoonde zijn echt en kunnen angsten, onzekerheden en ongerustheid bij kinderen echt verbergen, die beter moeten worden onderzocht door ze naar een specialist te brengen.

Source:

Twitter

Advertisement