Laat je tandenborstel nooit achter in de badkamer van het hotel als je er niet bent: dit is waarom

Janine image
door Janine

03 Augustus 2023

Laat je tandenborstel nooit achter in de badkamer van het hotel als je er niet bent: dit is waarom
Advertisement

Als je op vakantie gaat probeer je het essentiële mee te nemen zodat je tijdens je verblijf niet op pad hoeft om spullen te kopen. Onder wat ieder van ons gewoonlijk meeneemt op vakantie of op zakenreis, is ongetwijfeld de tandenborstel.

Waarschijnlijk een van de meest persoonlijke dingen ooit, is de tandenborstel een zeer delicaat voorwerp: voor zijn doel moet hij altijd goed worden bewaard en moeten we oppassen dat hij geen vuile oppervlakken of iets anders aanraakt. Het zou ideaal zijn om het op te bergen met een dop om de borstelharen te beschermen, of in de toilettas. Maar niet iedereen weet dat het beter is om het niet "onbewaakt" achter te laten wanneer je een hotelkamer bezet. Waarom? Een voormalige hotelmanager legde het uit.

via The Sun

Advertisement

Melissa Hanks, die in San Antonio, in Texas, VS woont, is een jonge vrouw en moeder die jarenlang als hotelmanager heeft gewerkt. In al die jaren heeft ze veel geleerd, daarom deelt ze via haar sociale pagina's kleine tips en trucs voor als ze van huis is.

Van deze suggesties springt er één er bijzonder uit. De vrouw legde uit waarom je je tandenborstel nooit, maar dan ook nooit in de badkamer van je hotelkamer mag laten liggen als je er niet bent. De redenen hebben bij veel gebruikers veel aandacht en verbazing gewekt. Onder hen waren er die onmiddellijk bekenden dat ze het nooit meer zouden doen.

Advertisement
Pxfuel

Pxfuel

Als we op vakantie zijn, maar ook op zakenreis, en we nemen een hotelkamer, is het normaal om te zoeken naar de beste manier om ons op ons gemak te voelen, al onze spullen uit te pakken en te ordenen om ze bij de hand te hebben. Een door velen gedeeld gebruik en daar is niets vreemds aan. Maar de voormalige hotelmanager wilde mensen waarschuwen voor de risico's van het achterlaten van je bezittingen, vooral je tandenborstel. De reden is heel simpel.

"Toen ik dit werk deed - vertelde ze - is het mij nooit overkomen, anders had ik niet geaarzeld om diegene te ontslaan die zich slecht had gedragen. Maar terwijl ik in de buurt was, hoorde ik van schoonmakers die tandenborstels van gasten gebruikten om plaatsen schoon te maken die moeilijk te bereiken zijn met normale doekjes”.

Een misselijkmakend gebruik, als we erover nadenken, en daarom wilde ze mensen waarschuwen. In plaats van het in de badkamer te laten liggen, is het beter om het op te bergen, misschien in je toilettas, voor de zekerheid.

Pubblicato da Melissa LH su Sabato 15 luglio 2023

Volgens Melissa's verhaal lijkt het erop dat dit soort “pesterijen” plaatsvonden als gevolg van gekibbel tussen de gast en de schoonmaaksters. Deze meningsverschillen, die als ongerechtvaardigd werden beschouwd, zouden hebben geleid tot de reactie van de schoonmakers. Er is geen zekerheid dat dit echt in hotels gebeurt, maar volgens de vrouw is het goed om het niet te riskeren.

Velen antwoordden dat ze er nooit over hadden nagedacht en bedankten haar voor het delen van het advies. Maar er waren ook werknemers die zeiden dat ze tijdens het schoonmaken van de kamer nooit de bezittingen van mensen aanraakten, en al helemaal niet de tandenborstels.

Heb je wel eens over deze eventualiteit nagedacht, denk je dat het mogelijk is of laat je je tandenborstel zonder problemen in de badkamer staan?

Advertisement