Er bestaat een baan die je slechts 2 dagen hoeft te doen, maar ruim $20.000 per jaar betaalt, maar toch weigert bijna iedereen het

Janine image
door Janine

21 Augustus 2023

Er bestaat een baan die je slechts 2 dagen hoeft te doen, maar ruim $20.000 per jaar betaalt, maar toch weigert bijna iedereen het
Advertisement

Ieder van ons droomt van jongs af aan van een beroep. Of het nu min of meer vermoeiend is, “gewoon” of niet, de geheime dromen van mensen zijn zo omdat ze onaantastbaar en uniek zijn. Jammer dat niet iedereen ze kan realiseren. Het belangrijkste is in ieder geval ook om bezig te kunnen blijven en aan het einde van de maand een salaris mee naar huis te nemen.

Er zijn er echter die zich niet beperken tot deze eenvoudige en dagelijkse handelingen, maar bezig zijn met taken die iedereen zouden doen huiveren. De hoofdpersoon van dit verhaal weet dat heel goed. Een man die een baan aanvaardde die misschien maar weinigen zouden willen doen. Laten we eens kijken wat het is.

via News18

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Kevin Schmidt, bekend om zijn moed, roekeloosheid en vindingrijkheid, is een Amerikaanse man die heel speciaal werk verricht. Zijn beroep is een beroep dat maar weinigen zouden kunnen en willen uitoefenen, omdat het zo bijzonder is dat het de meesten van ons intimideert. Toch bestaat dit werk, hoeft het maar twee keer per jaar te worden gedaan en verdient de man $20.000 per jaar. Een belangrijk bedrag, als we bedenken dat de hoeveelheid inspanning erg laag is.

Maar wat maakt dit beroep zo belangrijk en zo goed betaald?

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Talloze video's tonen beelden van Kevins werk en laten kijkers ademloos achter. Zijn beroep, dat om de zes maanden moet worden uitgevoerd, is goed betaald en cruciaal, vooral voor degenen die door de regio Salem, South Dakota reizen. De arbeider, die onderhand gewend is aan zijn bijzondere baan, heeft de taak om een ​​zeer hoge toren te beklimmen om simpelweg een lamp te vervangen. Je leest het goed.

Twee keer per jaar beklimt de man de ongeveer 450 meter hoge toren en doet hij zijn werk. Een klus die hem een ​​behoorlijk bedrag oplevert, maar die niet iedereen zou doen. Hij is niet bang voor de hoogte en heeft een benijdenswaardig evenwicht, maar degenen die last hebben van hoogtevrees kunnen misselijk worden bij de gedachte alleen al om zoiets te doen.

Niet Kevin, die al sinds een paar jaar beroemd is om deze eigenaardigheid, op zijn gemak selfies maakt terwijl hij op de top van de toren staat, of filmpjes maakt om te delen op sociale netwerken. Kortom, hij is een man die niet bang is voor de hoogte en die heeft weten te doen wat velen ongetwijfeld zouden hebben geweigerd.

Veel mensen die foto's van zijn prestatie hebben gezien, zijn ervan overtuigd dat $20.000 te weinig is voor de risico's die de man loopt. Zelfs sommige insiders die soortgelijke ervaringen hebben gehad, geven toe dat ze ze nooit, maar dan ook nooit zouden willen herhalen.

Zou jij zoiets kunnen doen of zou je te bang zijn voor de leegte onder je?

Advertisement