Stel laat enorme fooi achter voor serveerster: ze barst in tranen uit en weet niet wat ze moet zeggen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

13 Februari 2023

Stel laat enorme fooi achter voor serveerster: ze barst in tranen uit en weet niet wat ze moet zeggen (+VIDEO)
Advertisement

Het gebeurt niet vaak dat we geconfronteerd worden met zulke onverwachte gebaren van vriendelijkheid en vrijgevigheid dat we er bijna van moeten huilen. Integendeel, van tijd tot tijd overtuigen we onszelf ervan dat altruïsme om ons heen steeds minder aanwezig is, en daarom neigt het vertrouwen in anderen af ​​te nemen.

Gelukkig is dit echter niet altijd zo, en soms zijn er mensen die besluiten ons op een wonderlijke manier te verbazen, waardoor we letterlijk sprakeloos worden. Net zoals de Amerikaanse serveerster overkwam waar we je over gaan vertellen, die haar verhaal wilde delen na een lange en vermoeiende dienst die eindigde met een ongelooflijke verrassing voor haar. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via CBS Miami

Advertisement
CBS Miami/Youtube Screenshot

CBS Miami/Youtube Screenshot

Werken als ober of serveerster is niet gemakkelijk: velen weten het maar al te goed. Het bedienen van tafels en het afhandelen van bestellingen en klanten is behoorlijk vermoeiend, en het loon geeft helaas niet altijd voldoening. Maar Tracey Gerlach heeft haar werk in Florida altijd met een glimlach gedaan, en de avond waarop haar iets bijzonders overkwam, was niet anders.

"Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te kletsen, voor mij is het een waar genoegen om een ​​klant tevreden en blij te zien vertrekken", aldus de serveerster. En blijkbaar was het lot die avond klaar om haar goede humeur en vriendelijkheid te belonen, door haar twee heel speciale klanten tte laten ontmoeten.

Advertisement
Public domain pictures - Not the actual photo

Public domain pictures - Not the actual photo

"Er was een stel, jonger dan ik, met hun twee jonge kinderen - zei Tracey - het was de laatste tafel van de avond, en toen ze vertrokken, ging ik afruimen. Op dat moment vond ik een verrassing: een cheque van $1.000 als fooi!” Iedereen die met zo'n geschenk wordt geconfronteerd, weet niet wat hij moet zeggen of hoe hij moet reageren, en dat gold ook voor deze serveerster.

"Ik volgde ze toen ze het restaurant uit liepen en vroeg of die fooi echt was - vervolgde Gerlach -. Ze vertelden me dat het 100% echt was, dat ik een geweldig persoon was en dat ik het geld verdiende. Ik omhelsde ze ontroerd, ik wist niet wat ik moest zeggen; ze glimlachten naar me, wensten me een fijne avond en vertrokken".

Toen Tracey terugkeerde naar het restaurant en iedereen vertelde wat er was gebeurd, complimenteerde het hele personeel haar, te beginnen met haar baas, die zei dat hij heel blij was met zo'n serveerster in zijn team. Het is vrij zeldzaam om getuige te zijn van zo'n manifestatie van vrijgevigheid, en we kunnen wel zeggen - zonder het risico te lopen te overdrijven - dat dit precies de episodes zijn die ons weer enig vertrouwen in anderen doen herwinnen.

Wat vind je van de "superfooi” van die twee klanten?

Advertisement