Man staat 28 jaar na scheiding bij ex-vrouw op de stoep... en gaat het gras maaien

door Skip

02 September 2023

Man staat 28 jaar na scheiding bij ex-vrouw op de stoep... en gaat het gras maaien
Advertisement

Niet alle relaties zijn voorbestemd om eeuwig te duren en dit is helaas een feit. Mensen kunnen veranderen en heftige gevoelens gaan koesteren voor iemand anders of simpelweg een andere kant opgaan. Er zijn vele redenen waarom een stel ervoor kiest hun band door te snijden en, ondanks dat één zijn als getrouwd stel, eindigt het met het aanvragen van de scheiding.

Het is een keuze die zonder twijfel hartstikke pijnlijk is en is de schok niet alleen beperkt tot de directe betrokkenen. Vaak zijn er ook nog kinderen bij betrokken. Dit verhaal gaat over een redelijk uniek voorval waar echt iedereen ontroerd door is geraakt.

via Facebook

Advertisement
Freepik - Not the actual photo

Freepik - Not the actual photo

Het is geen geheim dat in het merendeel van de scheidingen er snel wrok en frustratie kunnen opspelen. Het is heel moeilijk om een relatie te onderhouden die in "balans is" wanneer je je gekwetst voelt en vele momenten van verdriet achter de rug hebt; of dat lijkt maar zo.  Het is zeker zo dat er meer verhalen zijn waar je hoort over wraakacties richting de ex-man, eindeloze procedures in de rechtzaal voor de voogdij van de kinderen en machtspelletjes met als enige doel om te kwetsen.

Soms kan zelfs de tijd niet alle wonden helen in sommige relaties. Mensen gaan gewoon verder met leven al dragen ze nog altijd enkele gevoelens van wrok met zich mee. Voor de man die centraal staat in dit verhaal was er inderdaad wat tijd overheen gegaan, maar liefst 28 jaar.

De ex-vrouw van de man was weer opnieuw getrouwd en heeft uit die nieuwe relatie twee kinderen. Juist zij waren het die op een ochtend iets opmerkten buiten huis wat op zijn zachtst gezegd vreemd was.

Advertisement

“This is my dad, mowing my mom’s lawn. They’ve been divorced 28 years. My mom has bad knees, and my step dad works out...

Pubblicato da Good Living Guide su Mercoledì 23 settembre 2020

Maar degene die hem alleen herkende was de oudste dochter (nu 32) van de vrouw:"dat is mijn vader!" riep ze uit vol ongeloof terwijl ze probeerde te begrijpen wat er nou precies voor haar neus gebeurde. Dus vroegen haar halfbroers waarom haar vader nou in de tuin stond en... hun gras wilde maaien!

"Omdat hij weet dat mama hulp nodig heeft" antwoordde ze toen. En zo was het ook: haar moeder had een ernstig probleem met haar knieën en haar huidige man was aan het werk buiten de stad. Dus had die man John het idee opgevat om naar het huis van zijn ex-vrouw te gaan om haar een handje te helpen, zonder dat iemand daar om had gevraagd.

Hij had niet van tevoren gewaarschuwd, geen belletje of berichtje:hij stond er ineens en ging het gras maaien in de tuin van zijn ex-vrouw. De dochter van John, Cody wilde deze onbaatzuchtige belangeloze daad vastleggen op beeld en maakte een foto. Vervolgens heeft zij een foto geplaatst op Facebook en vertelde ze wat ze wat hetgene wat John had gedaan, voor haar betekende:"je hoeft geen engel te zijn om iets aardigs te doen voor je naaste." Haar woorden waren een bron van inspiratie en ontroering voor iedereen op internet. Het verhaal is namelijk meer dan 40.000 keer gedeeld.

Advertisement