Dame schrijft nummer op servet, maar contact met haar opnemen blijkt een lastige klus

door Skip

09 September 2023

Dame schrijft nummer op servet, maar contact met haar opnemen blijkt een lastige klus
Advertisement

Nieuwe mensen leren kennen is altijd plezierig en dit gaat al helemaal op wanneer je op zoek bent naar de liefde. Het is vandaag helemaal niet moeilijk om met singles in contact te komen, dat je die kan leren kennen en dat dit misschien wel ergens toe leidt. Door technologie worden we een handje geholpen met gerichte applicaties. Maar zo makkelijk is dit niet altijd geweest.

Eerst was het zo, en dan hebben we het over enkele jaren terug, liepen de interacties tussen mensen anders en moesten zij op een meer directere manier proberen om met elkaar in contact te komen. De dame in dit verhaal wilde graag op een ouderwetse manier duidelijk maken aan een jongen dat ze wel interesse in hem had, en daaraan gaf ze een persoonlijk tintje.

via Twitter

Advertisement
ceciarmy/Twitter

ceciarmy/Twitter

Toen je in je hoofd vooral nog dacht aan het feit dat je verlegen, onervaren was of anders gezegd "jong was" ging je duizend maniertjes bedenken om jezelf in de kijker te spelen bij degene op wie je een oogje had. Als volwassene, in een wereld zonder internet, was het niet moeilijk om een meisje aan te spreken. Als jongvolwassene was dat wel anders.

Een van de vaakst gebruikte 'trucs' was om een liefdesbriefje te sturen, waarbij je dan een stukje papier uit je schrift ofzo nam en iets schreef aan iemand die je de liefde wilde verklaren. Eigenlijk de voorloper van het modernere berichtje dat je op je scherm te zien krijgt.

De dame in dit verhaal heeft zich door die tijd en door hoe je dat toen allemaal deed, laten inspireren. Ze liet haar mobiele nummer voor iemand van kantoor die ze wel zag zitten. Maar echt "makkelijk" wilde ze hem niet maken. Je zal wel zien waarom.

 

Advertisement

In haar telefoonnummer ontbraken maar liefst twee cijfers en was het deze man dus vrijwel onmogelijk gemaakt om de dame van wie we slechts haar naam weten, Sara, te bellen. Maar bij het onvolledige nummer had ze ook een berichtje geschreven:"geloof me ik ben de moeite waard..."

En dus, nieuwsgierig geworden naar wie deze mysterieuze dame was begon hij talloze pogingen te ondernemen en probeerde hij vele van de duizenden combinaties uit. Er zijn enkele foto's waaruit zijn doorzettingsvermogen en onverschrokkenheid blijkt.

Het verhaal ging als een vuurtje rond op het internet en zorgde voor vele positieve opmerkingen en zat er ook een grappige tussen. Er was echter een internetter in het bijzonder die wel bewondering had voor de vasthoudendheid van deze jongen, en haalde herinneringen op over hoe hij zijn vrouw had ontmoet; hij wist alleen maar enkele persoonsgegevens van haar en bladerde uren door het telefoonboek en tenslotte zijn zij nu al 26 jaar getrouwd. Hoe het met deze twee jonge mensen is afgelopen weten we niet, maar we wensen hem een gelukkige afloop toe, net als de internetter dat ook had wiens verhaal we hier zonet hebben genoemd. Wat denk jij van dit hele gebeuren?

Advertisement