Op 18-jarige leeftijd weet ze ruim 30.000 euro per maand te verdienen, als kind werd ze gepest

Janine image
door Janine

07 Oktober 2023

Op 18-jarige leeftijd weet ze ruim 30.000 euro per maand te verdienen, als kind werd ze gepest
Advertisement

Velen zullen de schoolperiode niet leuk gevonden hebben. We weten hoe belangrijk onderwijs is, maar misschien begrijpen we het pas echt op oudere leeftijd dan wanneer het ons wordt “opgelegd”. Regels en instellingen zijn misschien niet voor iedereen geschikt, vooral niet voor de meer uitbundige kinderen.

Degenen die de slechtste momenten hebben, zijn echter degenen die tijdens hun kindertijd te maken hebben gehad met pesterijen van hun leeftijdsgenoten, net als April. Laten we samen haar ongelooflijke verhaal bekijken.

Advertisement

Een verhaal van lijden en pesterijen

"Je bent vreemd, je bent lelijk, je bent dik", zeiden kinderen altijd tegen haar zonder zich om haar gevoelens te bekommeren. Nog maar een kind, werd April Opal, op weg naar school vaker wel dan niet op die wrede manier behandeld. Waarom? Ze had overgewicht en droeg een bril. Niets ongewoons of verachtelijks natuurlijk, maar toch werd er voortdurend op het meisje gewezen, wat een onbeschrijfelijke pijn en verdriet in haar cultiveerde.

"Ik was altijd tweede keus, niemand wendde zich ooit tot mij als ze nog een andere mogelijkheid hadden. Ze hebben me nooit gewaardeerd", zegt het jonge meisje uit Middlesbrough, Engeland.

Naarmate ze ouder werd, veranderde haar uiterlijk echter, haar lichaam groeide, haar vormen werden vrouwelijker en het geplaagde meisje veranderde in een vrouw. Een mooie vrouw, een soort stereotiepe schoonheid die overeenkomt met de hedendaagse idealen van vrouwelijkheid en jongens begonnen haar op te merken en haar nieuwe uiterlijk te waarderen. Het was tijd voor haar om wraak te nemen.

Advertisement

De wraak en een onverwachte bekentenis

Op 18-jarige leeftijd was ze afgevallen, begon zich anders op te maken – meer geaccentueerd en opvallend – en nu waren heel veel ogen op haar gericht. Een verandering die zo drastisch is dat zelfs zij zich ongemakkelijk voelt: “ik ben in het verleden zo vaak gekwetst dat ik geloof dat het allemaal een droom is waaruit ik zal ontwaken. Soms voel ik me nog steeds het lelijke, onhandige meisje dat gepest werd”, bekende April.

Toch is haar leven nu heel anders dan een paar jaar geleden: ze is een digitaal content-model geworden, met haar online foto's kan ze tot wel 30.000 euro per maand verdienen! Haar idee was om na het lyceum haar studie voort te zetten, maar ze realiseerde zich dat ze dankzij haar fysieke uiterlijk een luxueuze levensstijl kon leiden.

Ironisch genoeg heeft datgene waardoor ze zo werd bekritiseerd haar nu beroemd, onafhankelijk en vrij gemaakt om de wereld rond te reizen. Wie weet wat haar oude klasgenoten over haar zouden zeggen als ze haar nu zouden zien, maar één ding is zeker: April heeft haar angsten en onzekerheden overwonnen en kan nu genieten van het leven dat ze verdient.

Advertisement