Het belangrijkste is niet dat je het huis altijd op orde hebt, maar de tijd die je deelt met je kinderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het belangrijkste is niet dat je het…
Het kind helpt de vader zijn te vroeg geboren broertjes op te voeden: de reden waarom hij ze op zijn borst legt is heel lief Totdat er iemand deze 10 dingen wil doen, blijf je single

Het belangrijkste is niet dat je het huis altijd op orde hebt, maar de tijd die je deelt met je kinderen

Door Janine
5.215
Advertisement

Welke moeder heeft zich nooit overweldigd gevoeld door de duizenden dagelijkse klusjes waar nooit een einde aan lijkt te komen? Welnu, ondanks hun onmiskenbare vermogen om veel dingen tegelijk te doen, hebben zelfs vrouwen beperkte uren en energie, en daar moeten ze onvermijdelijk mee om zien te gaan. Hoe? Accepterend dat we niet altijd alles kunnen doen wat op ons lijstje stond van de dagelijkse "dingen om te doen"; en leren prioriteiten te stellen. De allereerste? De liefde voor kinderen, antwoordt de moeder die deze post schreef die viral ging.

The baby was fussy, the girls were fighting, and I had been trying to get the laundry done all morning and was getting...

Pubblicato da Story of This Life su Mercoledì 28 marzo 2018

Moeder van drie kinderen, besloot Esther Anderson om de vreugde en het verdriet van haar leven als moeder te delen met de moeders en vaders van de virtuele wereld, in de hoop dat het nuttige ervaringen kunnen zijn voor anderen. Onlangs heeft Esther een zeer representatieve foto gepubliceerd van de rommel die je met kinderen in huis hebt: maar wat de foto viral maakte, is de boodschap die daarmee gepaard ging:

"De baby was veeleisend, de meisjes maakten ruzie en ik probeerde de hele ochtend om de was te doen, zonder echt iets voor elkaar te krijgen - dus gaf ik mijn telefoon aan de meiden om mee te spelen en Ellia (één van de dochters) nam deze foto, ze keek me aan en zei ineens, 'je bent een goede moeder'".

Ik moest echt lachen, denkend aan de chaos en mijn humeur als gefrustreerde moeder, en hoe ik net nog stond te schreeuwen tegen hen en ik het opgaf en ze maar ruzie liet maken.

Later vond ik deze foto op mijn telefoon en ik begreep dat de herinneringen die de kinderen op een dag zullen hebben, niet zijn hoe netjes het in huis was of dat de was gestreken in de kast lag, maar de momenten die we met hen door hebben gebracht".

foto: pixabay

Het succes van Esthers post ligt precies in de zin van haar woorden, zo diepgaand en eenvoudig, zo gemakkelijk te vergeten, verloren tussen werk, gezin en thuis: een menselijk wezen opvoeden is een van de grootste en belangrijkste taken die we hebben.

Moeder zijn is een taak die tijd, verantwoordelijkheid en veel energie vereist, maar het is een van de mooiste en één die meer betekenis aan ons leven zullen geven. Onnodig om je schuldig te voelen als het huis niet netjes is zoals in de reclames van modelfamilies: vuile kleding en de afwas kunnen wachten, maar de kinderen zullen slechts een korte tijd klein en jong zijn.

Het is daarom noodzakelijk om hiervan te profiteren om elk moment aan hun zijde te delen, en om te genieten van de gelegenheid om hen op te zien groeien en hen te helpen de wereld om hen heen te ontdekken. Ook omdat wat in de herinneringen van de kinderen zal blijven, als ze eenmaal volwassen zijn, de liefde en zorg is van hun ouders - niet het beeld van een schoon en net huis .

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt