Influencer deelt de driftbuien van haar zoon in een winkel: dit zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

11 December 2023

Influencer deelt de driftbuien van haar zoon in een winkel: dit zorgt voor ophef
Advertisement

Sinds enige tijd zijn er nieuwe beroepen verschenen in de arbeidswereld, waaronder die van de influencer. Mensen die bij het grote publiek min of meer bekend zijn en die veel momenten van hun dag delen, wachtend op commentaar van mensen over wat ze op sociale media posten en, zoals de naam zelf suggereert, trends en mode “beïnvloeden”, waardoor inspiratie voor het publiek wordt aangemoedigd.

Onder deze mensen bevindt zich ook de vrouw waarover wij je willen vertellen. Ze is niet alleen een influencer, maar ook een moeder en als zodanig bevindt ze zich in het middelpunt van een enorme controverse. Laten we eens kijken waarom.

Advertisement

De dramatische driftbuien van het kind

De dramatische driftbuien van het kind

skye.wheatley/Instagram

Skye Wheatley is een bekende influencer die centraal stond in een debat op sociale media vanwege het plaatsen van een video waarin Bear, haar jongste zoon, verschijnt. De vrouw, moeder van twee kinderen, filmt vele momenten uit haar privéleven en deelt ze op sociale media met haar volgers. In het middelpunt van deze clips staan ​​niet alleen zij en haar man, maar ook hun kinderen, en in dit geval deed de situatie die zij meemaakten mensen nadenken.

In de beelden van de betreffende video is de vrouw met haar gezin in een warenhuis aan het winkelen toen haar jonge zoon, die graag een cadeautje wilde ontvangen, een driftbui kreeg. Het was niet alleen wanhopig huilen, maar de jongen ging ook op de grond liggen, begon te kronkelen en maakte een scène. Hoe reageerden de ouders?

Terwijl de vader zijn hand vasthield en hem probeerde te kalmeren, vroeg moeder Skye hem om niet zo te reageren, maar op te staan. Wat het kind blijkbaar deed, op één voorwaarde.

Advertisement

Voor of tegen?

Voor of tegen?

skye.wheatley/Instagram

Na te hebben gehuild en geschreeuwd en op de grond is gaan liggen, verscheen Bear even later kalm en glimlachend met wat hij wilde in zijn hand. De “wandaad” werd dus niet bestraft, maar hij kreeg wat hij wilde. En dit is precies wat mensen deed nadenken en commentaar geven.

Terwijl sommigen de vrouw steunden en betoogden hoe moeilijk het was om zo goed mogelijk met haar kinderen om te gaan, waren er mannen en vrouwen die haar hevig bekritiseerden. Voor hen was de keuze om driftbuien te belonen in plaats van ze te “straffen” zeker niet de beste weg naar een goede opvoeding.

"Als het mij was overkomen - schrijft iemand - had ik achteraf zeker geen cadeau voor hem gekocht." Een stelling waar velen het mee eens waren, terwijl anderen de vrouw uitdaagden omdat ze het had gefilmd en hoeveel dit zou kunnen bijdragen aan soortgelijke reacties van de kant van het kind.

Een keuze die niet gedeeld werd...

Een keuze die niet gedeeld werd...

skye.wheatley/Instagram

Kortom, ondanks de tegenstrijdige meningen lijkt het erop dat de keuze van de vrouw om de kleine niet alleen een cadeautje te geven, maar hem ook te filmen terwijl hij aan het worstelen was op de grond en bovendien op een openbare plek, niet de beste was.

Wat vind jij hiervan en hoe heb je je in soortgelijke situaties tegenover je kinderen gedragen, als je dit hebt meegemaakt?

Advertisement