Moeder deelt haar methode om haar zoon te vermaken in het vliegtuig: de meningen zijn verdeeld (+VIDEO)

Janine image
door Janine

21 December 2023

Moeder deelt haar methode om haar zoon te vermaken in het vliegtuig: de meningen zijn verdeeld (+VIDEO)
Advertisement

Wat doe jij gewoonlijk om de kleinere kinderen te vermaken tijdens een korte of lange vlucht? Als het geen tijd is voor het dutje en onze kleine dus wakker en levendig is, maar ook als de vlucht lang duurt, moeten we noodzakelijkerwijs iets bedenken om ervoor te zorgen dat ze iets te doen hebben, zich niet vervelen en bijgevolg geen driftbuien krijgen waar wij en de andere passagiers last van kunnen hebben.

De moeder die centraal staat in dit verhaal heeft een in haar ogen uitstekende methode gevonden om haar zoon te vermaken, maar waarover internetgebruikers verdeeld zijn. Laten we eens kijken waarom.

Hoe vermaak je de kleintjes?

Hoe vermaak je de kleintjes?

@nicholaknox/Instagram

Nichola Knox is een Canadese moeder, maker van sociale media-inhoud, die een video deelde waarin ze laat zien hoe ze haar zoontje bezig hield tijdens een vliegreis. We weten dat het helemaal niet eenvoudig is om iets interessants te vinden om de kleintjes in een vergelijkbare situatie aan te bieden. Ze kunnen gemakkelijk nerveus worden vanwege de beperkte ruimte, het gebrek aan comfort, de drukveranderingen die oorproblemen kunnen veroorzaken of om vele andere redenen. Dit zou kunnen resulteren in driftbuien en een gebrek aan sereniteit, wat ook voor problemen zou kunnen zorgen voor de andere mensen op de vlucht.

Om dit allemaal te voorkomen, besloot de vrouw alles snel en gemakkelijk op te lossen, met alleen een rol plakband. Hoe gebruikte ze dat? Laten we eens kijken.

Advertisement

Een alternatieve manier...

Een alternatieve manier...

Wikiemdia Commons - CC0 1.0 DEED

Op de afbeeldingen die op internet zijn geplaatst, laat de moeder haar kleintje zien, die speelt met alles wat zijn verbeelding dankzij het plakband kon creëren. Nichola bouwde een baan voor de speelgoedauto's met een brug tussen het ene tafeltje en het andere, een schommel voor de poppen van haar zoon, een extra bekerhouder voor haar, hij verdeelde het plakband in vele kleine stukjes die het kind met veel plezier overal aan het opplakken was. Kortom, hij had met één klein voorwerp genoeg vertier en haar zoon liet merken dat hij dat behoorlijk kon waarderen.

Maar hoe namen de gebruikers het op: waardeerden ze de keuze van de vrouw of niet?

Tegenstrijdige overwegingen

Tegenstrijdige overwegingen

@nicholaknox/Instagram

Het delen heeft veel mensen geïntrigeerd, dat moet worden toegegeven. Wie zou immers niet het antwoord willen hebben op een soortgelijk dilemma en een advies om het te proberen? Juist om deze redenen waardeerden verschillende mensen het idee en beweerden dat ze het zeker met hun eigen kind zouden proberen. Aan de andere kant waren er echter mensen die het niet op prijs stelden en twijfels hadden.

Het belangrijkste probleem, voor degenen die de oplossing niet volledig begrepen, was verspilling. Al dat plakband gebruiken voor een paar uur reizen en om een ​​kind te vermaken dat misschien ook met alternatieve spelletjes rustig zou zijn gebleven, was geen goede keuze. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er rommel zou zijn ontstaan ​​die, als Nichola er niet aan had gedacht, daar zou achterblijven en de stewardessen op zouden moeten ruimen.

"Moedig mensen alsjeblieft niet aan om dit te doen - schrijft iemand - niet alle ouders denken eraan om alles op te ruimen en het zal aan de werknemers zijn om veel tijd te besteden aan het verwijderen van elk stukje van de oppervlakken". Hoewel er mensen zijn die het op prijs stelden: "Ik vind het geniaal. Het is creatief, fantasierijk, het houdt de geest van de kleine getraind: het is gewoon geweldig" - zegt een andere gebruiker.

Jouw mening

De keuze van deze moeder beviel dus niet iedereen, die zowel bekritiseerd als geprezen werd. Wat vind jij van haar werkwijze: sta jij aan de kant van degenen die in alternatieve opties geloven of zou jij het ook proberen?

Advertisement