Gordon Ramsay en zijn vrouw laten iedereen een van de eerste foto's zien van hun zesde kind

Janine image
door Janine

01 Januari 2024

Gordon Ramsay en zijn vrouw laten iedereen een van de eerste foto's zien van hun zesde kind
Advertisement

Wie kent Gordon Ramsay niet, de sterrenkok die beroemd werd dankzij zijn deelname als jurylid aan het tv-programma MasterChef? Velen van ons hebben wel eens van hem gehoord en weten hoe hij eruit ziet. Maar in dit geval willen we het niet over hem hebben vanwege zijn beroep als illustere chef-kok, waarmee hij maar liefst 17 Michelin sterren won, maar willen we het over hem hebben als vader. 

Precies, hij die zo gevreesd wordt door de deelnemers aan tv-programma's, maar die in zijn privéleven een goed, behulpzaam en heel lief persoon blijkt te zijn.

Advertisement

Een groot gezin...

Een groot gezin...

@gordongram/Instagram

Gordon en zijn vrouw Tana zijn al vele jaren samen en trouwden in 1996 voordat ze besloten een groot gezin te stichten. Omdat ze altijd al graag kinderen wilden, kregen de twee hun eerste dochter, Megan, in 1998 en zijn sindsdien niet meer gestopt. In 2000 kregen ze een tweeling Jack en Holly, die nu 23 jaar oud zijn, in 2001 Matilda, die door iedereen in de familie liefkozend Tilly wordt genoemd, en in 2019 Oscar James. 

Vijf kinderen die niet konden wachten om de nieuwste aanwinst van de familie Ramsay, Jesse James, geboren in 2023, te zien en in hun armen te sluiten. De twee kersverse ouders zijn heel trots op hun zesde kleintje en deelden foto's van hem met hun fans. Hun volgers waren sprakeloos door de aankondiging.

Advertisement

Een "geheime" zwangerschap

Een "geheime" zwangerschap

@gordongram/Instagram

Gordon, 57, en zijn vrouw Tana, 49, hadden de zwangerschap “verborgen” gehouden en pas toen de baby er was, kondigden ze de geboorte aan. 

"De 9 maanden van wachten waren behoorlijk ingewikkeld," schreef de vrouw op social media, "maar ze zijn voorbij en we zijn gezegend met dit wonder. We kunnen wel zeggen dat de familie Ramsay nu compleet is. Er komen dus geen kleintjes meer, maar zes is het aantal dat Gordon en zijn vrouw perfect vinden om hun gezin compleet te noemen. 

“Tana is een natuurkracht - zegt Ramsay - ze is fel en ze is de stoere thuis, ze is tenslotte een voormalige lerares van de Montessori-methode. Ik daarentegen ben de softie, geloof het of niet”. Een aspect van zijn persoonlijkheid dat zijn vrouw ook benadrukte, door te beweren hoe ongelooflijk gevoelig hij is.

De prachtige foto een maand na de geboorte

De prachtige foto een maand na de geboorte

@tanaramsay/Instagram

Gordon en Tana zijn nog even verliefd als de eerste dag en deelden foto's van de nieuwste aanwinst op sociale media. Ze lieten iedereen de schoonheid zien en, laten we eerlijk zijn, de extreme gelijkenis van dat kleine bundeltje met papa. Hij ziet er nu al uit als een kleine chef-kok en wie weet treedt hij als hij groot is wel in de voetsporen van de beroemde chef-kok.

Voorlopig geniet hij van alle genegenheid van zijn gezin en de knuffels die elk van hen, van de grootste tot de kleinste, kan geven. We feliciteren hen met hun nieuwe aanwinst.

Advertisement