Bruidspaar viert bruiloft gekleed in lila: zijn familie lacht hem uit

Janine image
door Janine

21 Januari 2024

Bruidspaar viert bruiloft gekleed in lila: zijn familie lacht hem uit
Advertisement

Een bruiloft is een uniek feest waarin twee mensen eeuwige liefde zweren en de familie en vrienden van het stel hen het beste wensen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel gasten zijn: iedereen die we liefhebben en die van ons houdt erbij betrekken kan betekenen dat er tientallen mensen bij betrokken zijn.

Niet in dit geval: in het verhaal dat we je nu gaan vertellen, trouwde een koppel dat in absolute privacy wilde blijven, oftewel met z'n tweeën. Kort nadat ze hun verbintenis openbaar hadden gemaakt, brak er opschudding uit in de familie.

Advertisement

De bruidegom wordt door zijn familie uitgelachen

De bruidegom wordt door zijn familie uitgelachen

Gusti Mega/Pexels

De pas getrouwde man vertelde over de hele nare episode en koos ervoor om dit te doen door alle details van het incident te delen op een bekend forum.

“Het gebeurde allemaal nog geen 10 minuten nadat ik wat foto's van de bruiloft op social media had gezet”, begon de 27-jarige te vertellen. Hij was zeer recent getrouwd met de vrouw van zijn dromen: een knap 25-jarig meisje. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden waarom er geen gasten op hun bruiloft waren: allebei konden ze nooit goed opschieten met hun familie, dus ze wilden hen liever niet betrekken bij hun speciale dag.

Tijdens het hele evenement waren alleen het stel, de fotograaf en de celebrant aanwezig. De 25-jarige had voor de gelegenheid een prachtige lila met roze jurk gekozen, haar toekomstige echtgenoot had ervoor gekozen om zich in dezelfde kleuren te kleden als zij. Dit viel absoluut niet in goede aarde bij zijn familie: ze belden hem woedend op om hun afkeuring te uiten.

Advertisement

De mening van gebruikers op Reddit

De mening van gebruikers op Reddit

"Ben je gek geworden? Wat voor een man draagt roze op zijn eigen bruiloft?”, zo reageerde zijn vader aan de telefoon. De 27-jarige wilde niet eens antwoorden en beëindigde het gesprek onmiddellijk door op te hangen. Maar dat was nog maar het begin....

In de dagen die volgden, bestormden talloze berichten de mobiele telefoon van de man: ze bespotten hem allemaal, beschreven hem als onmannelijk en beledigden hem met talloze scheldwoorden. "Je bent een schande voor de familie, hoe haalde je het in je hoofd om je zo te kleden?”, aldus zijn familieleden.

"Het stoort me niet eens zo erg om met die woorden aangesproken te worden, ik ben eerder getroffen door hun lef om contact met me op te nemen specifiek om me te beledigen: het kan ze niets schelen om mij te kwetsen”, schreef de man. Tot slot voegde hij eraan toe dat hij aan niemand zijn mannelijkheid hoefde te bewijzen (hij is trouwens getrouwd met een mooi meisje). Dus grepen de internetgebruikers in om hun mening kenbaar te maken.

“Is trouwen onmannelijk geworden?! Interessant...", schreef iemand, "Naar mijn mening is het duidelijk dat ze een smoes gebruiken om stoom af te blazen: je hebt ze niet uitgenodigd voor de bruiloft en zij - die zich gedragen als pestkoppen - nemen het je op deze manier kwalijk”, schreef een ander, "op dit moment antwoord ik je met een roze T-shirt aan en ik ben getrouwd en heb kinderen, moet ik er nog meer aan toevoegen? Wat vind jij?

Advertisement