Ze stuurt een uitnodiging voor haar bruiloft bij Mc Donald's: een paar dagen later verrassen ze haar met een smakelijk cadeau

Janine image
door Janine

08 Juli 2023

Ze stuurt een uitnodiging voor haar bruiloft bij Mc Donald's: een paar dagen later verrassen ze haar met een smakelijk cadeau
Advertisement

De organisatie van een bruiloft is een moment van vreugde voor de echtgenoten en daarom draagt ​​elk detail, van de keuze van de plaats tot de selectie van de bloemen, bij aan het creëren van een magische sfeer. Het paar is vaak enthousiast om zich de komst van de grote dag voor te stellen, omringd door vrienden en familie en om alles onvergetelijk te maken, denken sommige toekomstige echtgenoten eraan om iets ongewoons te doen, aangezien het doorbreken van conventies en het toevoegen van een vleugje originaliteit alles nog leuker maakt.

Of het nu gaat om een ​​eigenzinnig thema, verrassend entertainment of een ongebruikelijke locatie, deze bijzondere keuzes creëren een unieke ervaring die gasten zich voor altijd zullen herinneren. Wat dit jonge stel uit Singapore deed, maar ze kregen zelf een aangename verrassing.

via Nextshark

Advertisement
Instagram - @jiaaahuix_

Instagram - @jiaaahuix_

Nadat ze een huwelijksuitnodiging naar McDonald's hadden gestuurd, werd een Singaporees stel verrast met een ongewoon geschenk. Agnes, de aanstaande bruid, deelde op sociale media het creatieve gebaar om huwelijksuitnodigingen te sturen naar plaatsen die een speciale betekenis voor hen hadden, zoals restaurants en fastfoodrestaurants die de twee vaak bezochten tijdens hun relatie, waaronder McDonald's.

"We kwamen op dit idee slechts twee weken voor onze bruiloft. We wilden onze uitnodigingen sturen naar plaatsen die veel betekenis hebben in onze relatie, omdat we dachten dat het leuk zou zijn! McDonald's is de plek waar we vaak stoppen voor ontbijt, lunch, diners of gewoon voor een lekkere snack, het was essentieel om ze deel te laten nemen!”, vertelde Agnes.

Advertisement

Het bruidspaar verwachtte geen reactie, maar was verrast toen ze een bericht ontvingen van het McDonald's-team dat hen niet alleen feliciteerde, maar ook een speciale verrassing stuurde: een boeket McNuggets! Bovendien hebben ze pakketten met barbecuesaus en currysaus gekregen.

Ontroerd en dankbaar voor het vriendelijke gebaar, wilden de twee toekomstige echtgenoten het beroemde fastfoodrestaurant publiekelijk bedanken: "We zijn erg blij en genieten van dit speciale geschenk! McDonald's zal altijd onze gelukkige plek zijn", schreven ze op Instagram.

Een creatieve en originele manier om dit jonge stel het allerbeste te wensen, daar bestaat geen twijfel over.

Advertisement