Schoonmoeder onderbreekt huwelijk abrupt vanwege een zin uitgesproken door haar schoondochter (+VIDEO)

Janine image
door Janine

02 Juni 2023

Schoonmoeder onderbreekt huwelijk abrupt vanwege een zin uitgesproken door haar schoondochter (+VIDEO)
Advertisement

Het huwelijk betekent liefde, sereniteit, vreugde, familie, eenheid, het verbergt veel positieve betekenissen en al het moois dat vanaf dat moment in het leven wordt verwacht. Maar is het echt zo dat alles altijd goed gaat en dat er geen wrijvingen zijn voor, tijdens en na de bruiloft? Helaas kunnen we deze vraag niet positief beantwoorden, omdat juist gebeurtenissen als deze de gemoedsrust in gevaar brengen. Niet alleen die binnen het stel, maar ook en vooral die met familie en vrienden.

Zullen we het bijvoorbeeld hebben over de relatie tussen schoonmoeder en schoondochter? Een probleem dat altijd een kenmerk is geweest en in de meeste gezinnen aanwezig is, dat in de loop der jaren bijna nooit een oplossing heeft gevonden en dat vaak het evenwicht van een paar "destabiliseert". Dat gebeurde ook in dit verhaal.

via Daily Record

Advertisement
Tri da Villain/Twitter

Tri da Villain/Twitter

In dit geval kwam de wrijving tussen schoondochter en schoonmoeder schaamteloos aan de oppervlakte op het slechtste moment: tijdens de huwelijksceremonie. Terwijl zij en hij eeuwige liefde zwoeren door wederzijdse beloften uit te wisselen, kon de moeder van de bruidegom haar commentaar niet voor zich houden en ontaardde de situatie.

Op de afbeeldingen in de video is te zien hoe de bruid en bruidegom elkaar aankijken en verliefd zijn. Als de vrouw haar toespraak besluit met de woorden "Ik hou van je en daarom accepteer ik al je gebreken", voordat ze het briefje dat ze zojuist heeft gelezen opvouwt en opbergt, klinkt er een achtergrondstem die commentaar geeft.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Het gemompel kwam van de moeder van de bruidegom die haar teleurstelling over wat haar schoondochter zojuist had gezegd niet kon bedwingen. "Mijn zoon heeft geen gebreken" - merkte de vrouw op. Waarover duidelijk geen overeenstemming kon worden bereikt, want, zoals de bruid zelf opmerkte, heeft iedereen een aantal tekortkomingen en het mooie is juist dat je ze gewoon kunt accepteren en liefhebben.

Nadat ze had geprobeerd uitleg te geven tegenover het aandringen van de schoonmoeder, verloor de bruid haar geduld, benaderde haar en zei haar weg te gaan van haar bruiloft, maar de moeder van de bruidegom antwoordde uitdagend dat ze de ceremonie nooit, nooit zou verlaten. Andere gasten kozen ook de kant van onze protagonist en probeerden haar schoonmoeder het zwijgen op te leggen, helaas zonder resultaat. Degene die te stil en bijna onbeweeglijk bleef, was de bruidegom.

Was hij het met zijn moeder eens wat betreft zijn gebreken? We weten het niet, maar we begrijpen wel hoeveel frustratie de bruid op dat moment voelde en hoe de episode voor iedereen erg onaangenaam was.

Ben je ook getuige geweest van soortgelijke situaties of heb je nog nooit een schoonmoeder ontmoet die, laten we zeggen, een beetje opdringerig was?

Advertisement