Nadat ze getrouwd zijn laten ze een chaos achter: een Reddit-gebruiker documenteert het feit met enkele foto's

Janine image
door Janine

30 April 2024

Een huwelijksceremonie heeft een natuurpark “vervuild”
Advertisement

Trouwen is een prachtige gebeurtenis, een wervelwind van emoties die elkaar opvolgen en een reeks onvergetelijke gelukkige momenten. Tussen de angst voor de langverwachte dag en de nauwgezette organisatie van de ceremonie en vieringen, is de magische trouwdag pure vreugde en plezier.

Zodra de verbintenis heeft plaatsgevonden, is het gevoel van spanning en nervositeit voorbij; dan kan het feest beginnen! Sommige zijn werkelijk van monumentale proporties en kunnen meerdere dagen duren. Niemand praat echter ooit over wat er overblijft als "het doek valt", of beter gezegd de omstandigheden waarin de locatie zich bevindt aan het einde van het evenement...

via Reddit

Advertisement

Het stel viert hun bruiloft, maar vergeet een fundamenteel detail...

Bruidspaar viert hun bruiloft zonder zich om de omgeving te bekommeren

Soy_Un_Perdedor-/Reddit

Het lijkt misschien een klein probleem, maar dat is het niet: op bruiloften zijn vaak honderden gasten aanwezig en daarom is het noodzakelijk om te voorzien in eten en drinken – van een bepaalde kwaliteit –  om ze deel uit te laten maken van een speciale dag, die in elk opzicht perfect is.

Meestal dekt een deel van de kosten voor het huren van een locatie al de volledige schoonmaak van de omgeving, maar wat gebeurt er als je op een "meer Spartaanse" manier trouwt, waarbij je misschien profiteert van een prachtig park midden in de natuur?

Indien er geen schoonmaakbedrijf is geregeld, moet het bruidspaar ervoor zorgen om alles zorgvuldig op te ruimen. Anders kun je voor vervelende gevolgen komen te staan, net zoals het stel in dit verhaal is overkomen.

Advertisement

Wie maakt er schoon?!

De gevolgen van de vieringen van het paar

Soy_Un_Perdedor-/Reddit

Nee, ze zijn niet op heterdaad betrapt, althans niet door de bevoegde autoriteiten. Hun manier van feesten – en tot nu toe niets verkeerds – heeft echter zijn sporen nagelaten, maar niet in positieve zin. Het stel en hun gasten hadden een feestje en in dit geval werden de pasgetrouwden, zoals goed te zien is op de foto's, overweldigd door een regen van bloemblaadjes.

Een mooi beeld, ware het niet dat er een detail is: de bloemblaadjes zijn van papier. Duizenden kleine stukjes, perfect gesneden in de vorm van een hart, uiteraard roze van kleur. Ook hier zou niets mis mee zijn, maar het park, het groen waaruit het is samengesteld en de prachtige rivier die er doorheen stroomt, zijn vervuild: in feite heeft niemand aan het einde van de festiviteiten schoongemaakt.

We weten niet of het gebruikte papier biologisch afbreekbaar was, en als dat niet het geval is, bedraagt ​​de tijd die nodig is om ze te absorberen ongeveer twee maanden. Zeker is dat je tussen de bloemblaadjes duidelijk kleine doorzichtige plastic rechthoekjes ziet (meer confetti). Laten we eens kijken hoe sommige gebruikers die de foto's bekeken, reageerden.

"Waarom hebben ze geen echte bloemblaadjes in het confettikanon gestopt? Dat zou zoveel beter zijn geweest", schreef iemand. "Er zit ook wat plastic in dat heel lang mee zou kunnen gaan..." merkte een ander op. "Zelfs als het biologisch afbreekbare confetti zou zijn, zou het nog steeds afval zijn", aldus een ander. Wat denk jij ervan?

Source:

Reddit

Advertisement