Een moeder stelt haar zoon tevreden met een horloge ter waarde van ruim 520.000 euro

Janine image
door Janine

23 April 2024

Ze geeft haar zoon een horloge van 520.000 euro
Advertisement

Het is algemeen bekend: moeders zijn gek op hun kinderen en proberen aan bijna al hun verzoeken te voldoen. Meestal gaat het om nieuwe spellen, voetbalplaatjes, kleurboeken of hooguit om een ​​spelcomputer of een mobiele telefoon.

Een Australische moeder kreeg echter een beslist specifieker verzoek: haar zoon vroeg haar om haar een voorwerp ter waarde van ruim 520 duizend euro te geven. Ongelooflijk, toch?

Advertisement

Wie is Roxy Jacenko?

Succesvol ondernemer en moeder Roxy Jacenko met haar kinderen

Instagram

Roxy Jacenko is een Australische ondernemer, media- en televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend als de oprichter van Sweaty Betty PR, een PR-bureau in Sydney dat in 2004 werd opgericht.

Jacenko is bekend geworden door haar luxueuze levensstijl en optredens in verschillende tv-programma's, waaronder haar deelname aan de realityshow “The Celebrity Apprentice Australia”.

Ze is ook de auteur van verschillende boeken en heeft haar eigen modelijn voor kinderen gecreëerd. Jacenko staat vaak in het middelpunt van de belangstelling vanwege haar ongecompliceerde manier van zakendoen en haar uitbundige levensstijl.

Advertisement

Hoe is het miljoenencadeau tot stand gekomen?

Instagram

Roxy Jacenko is getrouwd met investeringsbankier Oliver Curtis, met wie ze twee kinderen heeft, Pixie van 12 en Hunter van 9.

Het gezin Jacenko verhuisde onlangs van Sydney naar Singapore vanwege het werk van haar man en Roxy deelt vaak momenten uit hun welvarende leven online, zoals reizen in First Class met de luchtvaartmaatschappij Emirates en het dragen van kleding van de meest prestigieuze modemerken.

Ondanks de aanvankelijke moeilijkheden bij de verhuizing naar Singapore, beschreef Roxy de ervaring als bevrijdend en waardeerde ze het feit dat ze in Singapore niet zo bekend is als in Australië.

Roxy's dure smaak lijkt ook haar kinderen te hebben beïnvloed. Zo vroeg haar zoon, tijdens zijn verblijf in Singapore terwijl Roxy in Australië was, haar om wat cadeautjes voor hem te kopen als ze terugkwam van de reis om het sterke gevoel van gemis goed te maken terwijl zijn moeder weg was.

Zo lijkt het verhaal heel normaal: een kind mist zijn ouder en vraagt ​​hem in ruil daarvoor een cadeautje. De eigenaardigheid ligt echter in het soort cadeau dat Hunter van zijn moeder vroeg: een horloge van Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar ter waarde van ongeveer €520.000.

Geconfronteerd met zo'n verzoek zouden de meesten van ons hun zoon hebben geantwoord: "Ben je gek geworden?!?”. Roxy daarentegen voldeed aan het verzoek van Hunter en kocht dit luxe horloge voor hem toen ze terugkwam van haar reis.

Dochter Pixie heeft in het verleden ook om dure cadeaus gevraagd. Maar ondanks haar jonge leeftijd is Pixie al ondernemer en runt ze haar eigen merk haaraccessoires voor kinderen, Pixie's Bows, waarmee ze een indrukwekkende 127.000 euro per maand verdient.

Het verhaal heeft iets surrealistisch. Maar gezien het miljonairsinkomen van de familie en hun levensstijl is de keuze van de moeder redelijk, ook al lijkt dit in de ogen van een normaal gezin heel vreemd.

Advertisement